PERFECT START OF SATURDAY

PERFECT START OF SATURDAY

Sweden is spoiling me with beautiful weather this weekend. Read more about my plans for the day.

PERFECT START OF SATURDAY

13 oktober och det är 20 grader. Hur fantastiskt är inte vädret just nu? Jag verkligen njuter utav varje dag som går. Jag undrar verkligen när minusgraderna kommer för det ser inte ut som om det kommer dem närmast 10 dagarna iallafall. 

October 13th and it’s 20 degrees. How amazing isn’t the weather right now? I really enjoy every day that goes by. I really wonder when the minus degrees will come because it doesn’t seem as if it will come the upcoming 10 days at least.

PERFECT START OF SATURDAY

Klocka 09:15 ringde pappa på dörren och lämna Jackie (deras hund) över dagen. Eftersom solen skinner så passade jag på att bege mig ut för en PW med honom. 35min och 3km senare var Jackie lagom trött. Jag hade kunnat fortsätta ännu längre men med lillens korta ben så fick jag vara nöjd för stunden. 

At 9:15 pm, Dad rang on the door and left Jackie (their dog) over the day. Since the sun is shining, I was looking forward to heading out for a PW with him. 35min and 3km later, Jackie was tired. I could have continued even longer, but with his short legs, I had to be pleased for the moment.
PERFECT START OF SATURDAY

Jag ska slänga ihop en snabb lunch nu och sen hoppas jag att jag ska få lite energi igen så att jag kan bege mig till gymmet och köra ett pass. M är för tillfället i Warszawa och jag passar därmed på att bjuda över Magda för en lugn tjejkväll. Hoppas ni får en fantastisk dag och kväll!

I’ll make a quick lunch now and then I hope I’ll get some energy again so I can go to the gym and have a quick workout. M is currently in Warsaw and I have therefore invited Magda over for a quiet girl’s night. Hope you all are having a great day and evening!

PERFECT START OF SATURDAYPERFECT START OF SATURDAY

Follow:
Share: