INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM #2

INSTAWEEK - MY WEEK FROM INSTAGRAM #2

I am sharing my InstaWeek number 2 with you. Thing this is a theme for my blog that I will keep for a while.

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM #2

Vi börjar med den gångna veckan med i lördags, den får börja en dag tidigare då lördag var trotsallt en väldigt speciell dag för mig. Vi skulle nämligen fira min födelsedag. Min outfit ser ni nedan och känner ni för att ni vill se mer bilder utav kvällen så hittar ni dessa här

We start last week with Saturday, it starts one day earlier since Saturday was a very special day for me. We was going to celebrate my birthday. You can find my outfit below and if you feel like seeing more pictures from that evening you can find these here.

BIRTHDAY GIRL

MONDAY, TUESDAY & WEDNESDAY

Under dessa dagar var det väldigt mycket att göra. Mycket jobb, mycket att fixa och mest trista saker som bara måste lösas. Svärmor var även på besök så vi hade fullt upp att visa runt henne här i stan, närliggande städer och bara umgås och ha det mysigt. Veckan som gått gick verkligen så himla fort. Jag hann bara få upp lite flatlays som jag på senare tid har börjat gilla igen. Ny kudde, nya Vogue samt ny palett från Kicks.

During these days, there was a lot to do. A lot of work, a lot to fix and the most borring things that you just have to do. Mother in law was visiting so we had our hands full by showing her around here in town, nearby towns and just hanging out and having a nice time. The week that was went by really fast. I only managed to publish some flatlays that I have become loving again. New pillow, the new Vogue and a new palette from Kicks.

THURSDAY

I torsdags var det egentligen min födelsedag. 23:44 kom jag till denna planet för 30 år sedan. Yepp jag har nu inte längre en 2:a framför. Jag lovar er, jag känner ingen skillnad. Haha. Fick dock väldigt många gratulationer på Facebook och Instagram. Det värmer mitt hjärta så himla mycket att läsa alla grattis önskningar! Ni är alla så himla fina! Jag fick även kommentarer om att jag definitivt inte ser ut som 30 utan snarare som 25. DET hörrni gjorde min dag. Hehe. 
Då jag tog ledigt från jobbet i torsdags passade jag på att köra ett svettigt styrketräningspass på gymmet följ av en promenad. Helt rätt sätt att börja min 30 årsdag på.

On Thursday it was my actual birthday. 23:44 I came to this planet 30 years ago. Yepp, I have no longer a number 2 in front. I promise you, I do not feel a difference. Haha. However, I received many congratulations on Facebook and Instagram. It warms my heart so much to read all the wishes from you! You are all so kind! I also got comments that I definitely do not look like 30 but rather like 25. That reeeeally made my day. Hehe.
Since I took the day off on Thursday, I went for a sweaty weight training session at the gym following by a walk. Absolutely the right way to start my 30th birthday on.

INSTAWEEK - MY WEEK FROM INSTAGRAM #2 INSTAWEEK - MY WEEK FROM INSTAGRAM #2

FRIDAY

I födelsedagspresent fick jag bland annat ett par nya jeans samt en mini-ryggsäck. Så fort jag har något nytt vill jag ut och fota! Det blir så himla mycket roligare på något sätt när man bär något nytt. Mer av denna outfit får ni se i kommande inlägg.

Two of my birthday gifts I got a pair of new jeans and a mini backpack. As soon as I have something new, I want to go out and shoot it straight away! It’s so much fun in some way when you wear something new. More of this outfit you will be able to see in my upcoming post.

PINK PONY - RALPH LAUREN

SATURDAY

I lördags var vi bort bjudna på pizza kväll med massor av drinkar till ett par vänner. Vi tog med oss vår lilla bebis Louie och spenderade kvällen på ett fantastiskt sätt. Det blev väldigt sent och vi var inte hemma förens 03. Känns lagom i kroppen idag kan jag lova. Men kul var det! Tyvärr fotade jag inte så mycket under kvällen utan det blev mest InstaStories som det brukar bli vid sådana tillfällen.
Därmed delar jag med mig av mitt senaste tillskott i iDealofSweden (adlink) familjen, en ny laddare till telefonen. Hur snygg är den inte? Med min kod 20MRSGRONO får ni 20% rabatt på hela sortimentet.

On Saturday we were invited for homemade pizza with lots of drinks to or friends. We brought our little baby Louie and spent the evening in a fantastic way. It got very late and we were not home until 03. Feels in my body today I can promise you that. But fun it was! Unfortunately, I did not took that much pictures during the evening, because in those circumstances InstaStories is my bestie.
So instead I am sharing my latest addition to the iDealofSweden (adlink) family, a new charger for the phone. How gorgeous is it not? With my code 20MRSGRONO you get 20% off the entire range.

INSTAWEEK - MY WEEK FROM INSTAGRAM #2

SUNDAY

Som jag nämnde tidigare så är idag en väldigt trött dag. Det blev inte många steg på min stegräknare idag (enbart 5 000) men det är helt okej det också känner jag. Ibland behöver man en sådan chill dag. Jag spenderar därmed dagen i min ursköna OnePiece (adlink). Hoppas ni haft en lika fantastisk helg och vecka som jag! Nu är jag redo för en ny vecka!

As I mentioned earlier, today is a very tired day. There were not many steps on my step counter today (only 5,000) but it’s okay. Sometimes you need to take a day off from everything. I spend the day in my comfy OnePiece (adlink)Hope you have had an equally wonderful weekend and week like me! Now I am ready for a new week!

Follow:
Share: