BIRTHDAY GIRL

BIRTHDAY GIRL
The best day of the year is here! It’s my birthday and you have too see how I celebrated it last Saturday!

BIRTHDAY GIRL

Hörni idag är det min stora dag, idag fyller jag 30! Exakt vid 23:44. För många är det en siffra men för mig är det ta mig tusan något stort! Jag har haft planer för mitt liv sedan jag var 18 fram tills den dagen jag blir 30. Ni kan läsa om det här. Hur jag firar min dag? Jag tog ledigt från jobbet idag och imorgon. Jag tänker faktiskt kickstarta dagen med ett svettigt träningspass där jag följer upp med en magisk frukost. Med det menar jag en hel del kanelbullar. Haha. För mig är det den bästa starten på dagen och jag kunde inte önskat mig en bättre start som nybliven 30 åring. Sedan tänker jag spendera dagen med min familj. Umgås och dricka massor med bubbel.

Well well today is my big day, today I’m turning 30! Exactly at 23:44. To many, it’s a figure but for me it’s actually something big! I’ve had plans for my life since I was 18 until the day I become 30. You can read all about it here. How do I celebrate my day? I took the day off from work today and tomorrow. I’m actually going to kickstart the day with a sweaty workout where I’m following up with a magic breakfast. By that I mean a lot of cinnamon buns. Haha. It’s the cinnamon day here in Sweden today. To me it is the best start of a day and I could not wish for a better start as a newly 30 year old. Then I plan to spend the day with my family. Hang out and drink lots of bubbles.

BIRTHDAY GIRL – SATURDAY CELEBRATION

I lördags kom hela min familj för att fira mig, jäklar vad kul vi hade! Massa mat och vin, dans och skratt. En bättre kväll kunde jag inte önskat mig. Ni hittar alla bilder från kvällen nedan. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av dagen till fullo! Ha en fantastisk dag fina ni.

Last Saturday my whole family came to celebrate me, damn what fun we had! You will find all the pictures from the evening below. A lot of food & wine, dance and laughter. Now I’m going to drink up my coffee and enjoy the day to the fullest! Have a great day, everyone.

Since M was in Warsaw and arriving at the same time as the guests I had to prepare everything by myself. Balloons and decoration for the evening. I love decorating when guests are coming over!BIRTHDAY GIRL

Balloons are from partykungen.se

BIRTHDAY GIRL

I was more then ready and I wore an oldie but goodie dress from H&M

BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL

Then they all came! My whole family! Love you so much!

BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL

Then it was cake time!

BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL

Then we had too much fun! Dancing and dancing! 
Ps. check out the legs in the air on the right photo. Haha. Epic!
Thank you for an amazing afternoon and evening. I love you all so much!
Follow:
Share: