GOLD DETAILS IN OUR HOME

GOLD DETAILS IN OUR HOMEGold details everywhere! I love them! Makeup, accessories, clothes & details at home. Anyone else that is obsessed with gold details?

GOLD DETAILS IN OUR HOME

När hösten är här så gillar jag att dona och pyssla lite hemma. Det är helt okej att spendera kvällarna hemma nuförtiden med massa tända ljus, utan att få dåligt samvete över att det är 30 grader utomhus och strålade sol. Det är det jag gillar med hösten. Vad gillar ni med hösten?

I helgen var det dags att möblera om lite här hemma. Det var dags för det stora rummet. Lampan fick flyttas från ena sidan till den andra. En ny lampa över bordet fick hängas upp. Lite nya blommor. Nu fattas det bara att få upp en av våra tavlor på den tomma väggen. Sedan är jag nöjd för ett tag till. Hehe. Har ni gjort om något hemma det senaste?

When autumn is here, I like to have a nice time at home. It’s okay to spend the evenings at home with lots of candles, without having guilty about 30 degrees outdoors and shining sun. That’s what I like about the fall the most. What do you like with fall?

This weekend it was time to furnish a little bit here at home. It was time for the biggest room. The lamp had to be moved from one side to the other. A new lamp over the table was hung up. New flowers. Now we just need to hang up one of our paintings on the empty wall. Then I’m going to be happy for a while. Hehe. Have you done anything at home lately?

GOLD DETAILS IN OUR HOME GOLD DETAILS IN OUR HOME

The table lamp can be found HERE (adlink) 
Ps. It’s on 50% SALE now!

GOLD DETAILS IN OUR HOME

 

Follow:
Share: