MY UPCOMING WEEK

MY UPCOMING WEEK
My upcoming week – A lot going on this week but it ends in the best possible way! Check out my plans!

MY UPCOMING WEEK

Det är så mycket just nu och detta har lett till att bloggen fått lida lite av eko. Det är dock livet och ibland hinner man inte med allt som man tänkt sig från början. Det är helt okej det också. Tänkte dela med mig av min kommande vecka med er. Hoppas ni får en fantastisk vecka och glöm inte att stanna upp och bara ta ett djupt andetag och andas ut. Sedan fortsätter ni där ni avslutade.

There is so much right now and this has led to an echo on my blog right now. However, it’s life and sometimes you can’t cope with everything you thought you would from the beginning. It’s okay too. I wanted to share with you my upcoming week with you. Hope you have a great week and don’t forget to stop and just take a deep breath and breathe out. Then you continue where you finished off.

MY WEEK

Måndag: Planerad tid hemma 17:20. Slutade med ett försenat tåg och jag var hemma vid 19:00. Publicerade mitt grymma samarbete med Mister Spex. Spana in det här för 15% rabatttkod! Skippade träningen och intog position i soffan vid 20:00.
Monday: Scheduled time at 17:20. Ended up with a delayed train and I was home at 19:00. Published my awesome collaboration with Mister Spex. Check it out here for 15% discount code! Skipped the training and took a laying position on the couch at 20:00.

Tisdag: Jobb till 16:30 (förhoppningsvis). Träning vid 17:15 – 18:30. Hämta paket från ICA. Därefter egen tid!
Tuesday: Job until 16:30 (hopefully). Workout at 17:15 – 18:30. Pick up packages from ICA. Then me time!

Onsdag: Jobb till 16:30. Publicera samarbete (delar med mig av en grym REA gällande heminredning!) Träning 17:15 – 18:30. Fixa iordning matlådor för kommande två dagar.
Wednesday: Job until 16:30. Publish collaboration on Instagram (going to share an awesome SALE regarding home decor!) Workout 17:15 – 18:30. Meal prep for the next two days.

Torsdag: Jobb till 16:00. Uträtta ärenden i Jönköping inför lördagen. Publicera resultatet utifrån samarbetet från i måndags. Umgås med min kära mor.
Thursday: Job until 16:00. Redeem matters in Jönköping before Saturday. Publish the result of the collaboration from Monday. Hang out with my sweet mom.

MY UPCOMING WEEK

WEEKEND

Fredag: Återigen jobb till 16:00. Hämta upp tårta. Träna och inhandla det sista inför lördagen.
Friday: Again work until 16:00. Pick up birthday cake. Workout and buy the last things before Saturday.

Lördag: Babe kommer hem från Warszawa med svärmor. Hämta upp maten som jag beställt. Förbereda hemmet inför kvällen då hela min familj kommer för att fira min 30 årsdag! Shit vad jag längtar! Ska bli så himla roligt!
Saturday: Babe returns home from Warsaw with mother-in-law. Pick up the food that I ordered. Prepare the home for the evening since my whole family comes to celebrate my 30th birthday! Shit what I have been longing for this! Going to be so much fun!

Söndag/Sunday: Reeeeeeeeelax!

MY UPCOMING WEEK

Follow:
Share: