INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAMThinking about starting a new theme here from now on. Check out my latest InstaWeek!

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

Måndagen var här och nu snart är den över. Måndagar för mig är inte hemska som för vissa andra. Tvärtom. Jag är super utvilad och pigg, redo att ta mig ann en ny vecka. 
Jag tänkte dela med mig av min föregående vecka ur en Instagram synvinkel. Som ni vet så älskar jag Instagram och jag lägger upp väldigt mycket mer bilder där än här på bloggen. På bloggen får ni se mer utav mina outfits och eventuella resor men även lite tips på diverse produkter. Mina blogginlägg är genomtänkta och tar oerhört mycket tid att skapa. Men det är kul och något jag alltid kommer att fortsätta med. Vad skulle ni vilja se mer av här på bloggen?

Monday came and Monday left. Mondays for me are not terrible as for many others. On the contrary. I’m super happy and ready, ready to take on a new week. 
I am going to share my previous week from an Instagram point of view. As you know, I love Instagram and I upload a lot more pictures there than on the blog. On the blog you will see more of my outfits and trips, but also some tips on various products. My blog posts are thoughtful and take a lot of time to create. But it’s fun and something I will always keep doing. What would you like to see more of in my blog?

INSTAWEEK – MONDAY

Jag började förra veckan med att dela med dig av senaste bilderna som jag och M fotade. Om ni följer mig ett tag på bloggen så vet ni att min älskade skinnjacka har återvänt även i år. En skinnjacka som jag kommer bära i all evighet. Jag försöker att införskaffa mig plagg som jag kan återanvända från år till år. Tycker det är onödigt att lägga pengar på en ny jacka bara för att kedjan sitter på ett annat sätt. Jag försöker verkligen återanvända mina plagg från år till år för att minska på konsumtionen. Ni hittar mer bilder av outfiten här.

I started last week by sharing the latest pictures that me and M photographed. If you follow me for a while, you know that my beloved leather jacket has returned this year as well. A leather jacket I will carry forever. I try to acquire items that I can reuse from year to year. It seems unnecessary to spend money on a new jacket just because the chain is sitting in a different way. I’m trying to really reuse my garments from year to year to reduce consumption. You can find more pictures of my outfit here.
INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

INSTAWEEK – Wednesday

Onsdagen den 12 september kommer alltid vara en fantastisk dag för mig. KÄRLEK. Det var nämligen då jag blev moster för första gången till lille Leo. Jag var lagom ivrig på att få åka och träffa honom men det fick dröja ett par dagar innan det blev av.

Senare på kvällen var det dags för Apple att släppa sina nya produkter. Det blev 3 nya telefoner och en Apple Watch. Jag föll pladask för iPhone Xs Max och Apple Watchen, så hört att vi förbeställde telefonen två dagar senare. Väntar spänt på när de kommer börja leverera telefonerna. I väntan på streamingen så fick det bli en selfie.

Wednesday, September 12 will always be a great day for me. LOVE. It’s a day that I became an auntie once more, to a little boy by name Leo. I was eager to go and meet him but it had to wait a couple of days.

Later in the evening it was time for Apple to release their new products. 3 new phones and an Apple Watch. I fell in love with iPhone Xs Max and the Apple Watch, so badly that we pre-ordered the phones two days later. Can’t wait until they start delivering the phones. In anticipation of the online stream, I had to take a mirror selfie.

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

INSTAWEEK – Thursday

Delar med mig av en utav mina favoriter just nu, håroljan från Gisou. Ni som följer Negin på Instagram ni vet vilket hår hon har. Jag vill ha exakt likadant som hennes. Gisou är hennes egna hårvårds märke och jag tänker mig att det ligger något mirakulöst i den där flaskan som gör att hennes hår är too-die-for. Har ni provat denna ännu?

Sharing is caring. I am therefore sharing one of my favorites right now, the hair oil from Gisou. Those of you who follow Negin at Instagram you know what hair she has. I want exactly the same as her. Gisou is her own hair care brand and I think there is something miraculous in that bottle that makes her hair too-die-for. Have you tried this yet?

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

INSTAWEEK – Friday

Äntligen fredag! Som jag längtat! M plockade upp mig direkt efter jobbet. Vi skulle äntligen få träffa lille Leo. Över 10 veckor för tidig och vägde endast 1 380g. Han var det sötaste jag skådat, så liten men så mysig. Det gjorde syrran och hennes partner så bra! Därefter åkte vi till Mio (möbelaffär) och införskaffade oss en puff, kuddar och lite smått och gott. Kommer säkert visa på bloggen framöver.

Finally, Friday! As I longed! M picked me up right after work. It was finally time to meet little Leo. Over 10 weeks early and weighed only 1 380g. He was the sweetest thing ever, so small but so cozy. My sister and her partner did really well! Then we went to Mio (furniture shop) and bought some stuff for our apartment. Will certainly show on the blog soon.
INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

INSTAWEEK – Saturday

Lördagen startade jag med ett gym pass hemma på mattan. Med hjälp av ett fitness band kan man göra väldigt många övningar hemma. Sedan blev det uppladdning inför kvällen. Tjejkväll stod på schemat och min vän Magda kom över. Inga bilder på Insta från kvällen men här kommer en.

On Saturday I started with a workout at home on the carpet. With the help of a fitness band you can do a lot of exercises at home. Then it was time to recharge before the evening. Girls night on schedule and my friend Magda came over. No pictures of this night on Instagram but here comes one.

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

INSTAWEEK – Sunday

Söndagar är verkligen till för att ta det lugnt och chilla. Det var precis vad vi gjorde. Sov ut till 11:00, åt frukost vid 12:00 och netflixade hela eftermiddagen och kvällen. Däremellan var jag tvungen att fota lite samarbeten som ska publiceras veckan som kommer.

Hur såg eran vecka ut? Har ni gjort något riktigt kul?

Sundays are for calm and chill. That was exactly what we did. Slept till 11:00, at breakfast at 12:00 and Netflixing throughout the afternoon and evening. In between, I had to work a little bit and photographed some collaborations that needs to be published the coming week.

How was your week? Have you done something really fun?

INSTAWEEK – MY WEEK FROM INSTAGRAM

Follow: