NEW AUTUMN COLLECTION IS HERE!

NEW AUTUMN COLLECTION IS HERE!My favorite brand when it comes to accessories have just dropped a new autumn collection. Check it out! 

NEW AUTUMN COLLECTION IS HERE!

(This post is in collaboration with iDealofSweden)
Det regnar, det är grått och jag är precis hemkommen från jobbet. Jag ska alldeles strax slänga på mig mys kläderna och hoppa in under filten i soffan och njuta av en kopp té. Jag har ju helt missat att det är Idol nu i höst så det ska jag minsann inte missa programmet idag. Har ni några favoriter i år? Dela med er för jag är inte med alls från början!

It’s raining and it’s cloudy and I’m just back home from work. I will immediately put on my comfy clothes and jump under the blanket on the couch and enjoy a cup of tea. I’ve totally missed the program Idol this fall, so I’m not going to miss the program today. Do you have any favorites this year? Share with me because I have missed the beginning!

NEW AUTUMN COLLECTION IS HERE!

Pic by Instagram profile @emmamelins

AUTUMN CASES

När jag ligger och små kikar på serier eller diverse program så scrollar jag alltid igenom telefonen. Flera saker samtidigt, mitt andra namn. Oftast för att se om det jag hittar något nytt att införskaffa mig (har alltid en lista med ”must have” i min telefon). Högt upp på min lista finns iDealofSweden skalen. Alltså har ni sett deras senaste kollektion?! Vill typ ha alla! För er som följer mina InstaStories och selfies på Instagram vet att jag alltid har iDealofSweden case på min telefon. Finns inget alternativ och kommer nog aldrig göra det heller. Dem har i särklass de snyggaste skalen som passar alla tänkbara outfits man kan ha! Med min rabattkod FWMRSGRONO får ni 20% rabatt på alla skal, ni hittar dessa skal genom att klicka HÄR (adlink)
Vilket är ert favoritmärke när det kommer till mobilskal?

When I’m watching series or various programs, I always scroll through my phone. Multitasking I know. Most often to see if I find something new to acquire (always have a list of “must have” in my phone). High on my list are the new iDealofSweden phone cases. Have you seen their latest collection?! Want to have them all! Those of you who follow my InstaStories and selfies at Instagram, I always use iDealofSweden case on my phone. There is no alternative and will probably never be either. They have the cutest cases that fit all possible outfits you can have! With my discount code FWMRSGRONO you get 20% off all cases, you will find the cases by clicking HEREWhat is your favorite brand when it comes to phone cases?

Pics by Instagram profiles @siiriniemi , @idealofsweden , @margauxdietz
Follow:
Share: