BIKER JACKET WITH POW TROUSERS

BIKER JACKET WITH POW TROUSERS

Today is the most important day of the year. Use the voice you received from women in 1921 to stop the sexists & racists 2018

BIKER JACKET WITH POW TROUSERS

Söndag den 9 september och det är årets viktigaste dag. Det är idag vi röstar för Sveriges framtid och det är det viktigaste valet hittills. Jag misstänker att kommande år kommer att vara minst lika viktiga. Det är något som ska vara en självklarhet för en svensk medborgare, att ge sin röst och få den hörd. Till att svenska kvinnor som läser detta; Använd rösten du fick från kvinnorna 1921 för att stoppa sexisterna och rasisterna 2018.

Sunday, September 9th, and this is the most important day of the year. Today we are voting for Sweden’s future and this is the most important election so far. I suspect that the coming years will be equally important. This is something that should be a matter for a Swedish citizen, to vote and to make it heard. To all the Swedish women who read this; Use the voice you received from women in 1921 to stop the sexists and racists 2018.

BIKER JACKET WITH POW TROUSERS BIKER JACKET WITH POW TROUSERS BIKER JACKET WITH POW TROUSERS

TODAY’S OUTFIT

Trots att det är 19 grader i Sverige ännu så är det lite småkyligt och det beror på dem kalla vindarna. Det är med andra ord dags att dra på en lättare jacka och stoppa undan klänningarna längst in i garderoben. Jag har faktiskt inga som helst problem med det då jag längtar efter hösten lite grann. Té kvällar, tända massor av ljus hemma och alla härliga kappor och jackor man nu kan bära igen. Gillar ni hösten också? Ni hittar all info om vart ni kan få tag på nedan outfit här.

Even though it is still 19 degrees in Sweden, it is a bit chilly and it’s due to the cold winds. In other words, it is time to wear a lighter jacket and shuffle in the dresses back in the wardrobe. In fact, I don’t have any problems with it since I have been longing for the fall a little bit. Tea in the evenings, light a lot of candles at home and all the beautiful coats and jackets you can now wear again. Do you like the fall as well? You will find all the info about where you can find my outfit below.

BIKER JACKET WITH POW TROUSERSBIKER JACKET WITH POW TROUSERS BIKER JACKET WITH POW TROUSERS BIKER JACKET WITH POW TROUSERS BIKER JACKET WITH POW TROUSERS BIKER JACKET WITH POW TROUSERSBIKER JACKET WITH POW TROUSERS

Follow:
Share: