CROCHETED AT FIG TREE BAY

CROCHETED AT FIG TREE BAY
Showing off some bikini and crocheted from Fig Tree Bay while sharing my weekend plans

CROCHETED AT FIG TREE BAY

Långhelg är inte fel minsann. Något som jag verkligen behöver efter allt resande det senaste. Inte för att denna långhelgen kommer bli lugn på något sätt alls, då vi imorgon bitti åker upp till Skavsta för att ta flyget till Warszawa. Hehe. Det ska bli så himla kul att besöka Warszawa igen då det var ett tag sen nu. Saknar den staden väldigt mycket. Men jag längtar lagom mycket till nästa helg då det är en helg med noll planer! Då blir det mycket träning och matlagning minsann. Det kan jag lova. En del bloggande får det bli också självklart. Haha. Det är vad jag kallar relax.

Long weekend is not a bad thing. Something that I really need after all travel the latest. Not because this long weekend will be any calm & chill in any way at all, we are tomorrow going up to Skavsta to take the flight to Warsaw. Hehe. It will be so much fun to visit Warsaw again since it was a while ago. Missing that city very much. But I really want to have the next weekend already since it’s a weekend with zero plans! There will be a lot of workout and cooking for sure. I can promise you that. Some blogging as well, obviously. Haha. That’s what I call Relax.

CROCHETED AT FIG TREE BAY

WHAT HAPPENS IN WARSAW?

Så, vad ska vi göra i Warszawa då? Vi landar fredag lunch ungefär. M har bokat klipptid. Jag ska försöka hinna med att besöka mitt tidigare jobb samt min franska bästis. Därefter ska M flyga och han vill att jag håller han sällskap, på land. Hm. Han vill väl visa hur han flyger antar jag, showoff. Hehe. Lördagen är det dags för bröllop och M är best man. Tidigt på morgonen kommer min makeupartist (som för övrigt sminkade mig till mitt bröllop) och ger mig lite glow. Lovar att InstaStory lite när hon sminkar mig. Söndagen tänker jag spendera i Warszawa med att strosa runt och bara njuta av staden, för på måndagen åker vi tillbaka till Sverige. Vad har ni för helg planer fina ni?

So, what are we doing in Warsaw then? We land Friday lunch around. M has booked barber time. I will try to visit my previous job as well as my French best friend. After that, M will take some flying lessons and he wants me to keep him company on land. Hm. I guess he wants to show how he is flying, showoff. Hehe. Saturday it’s wedding time and M is the best man. Early in the morning my makeup artist (who made my makeup for my wedding) will give me some glow. Promise to post on InstaStory when she’s doing her magic. On Sunday I want to spend time in Warsaw strolling around and just enjoying the city, because on Monday we are going back to Sweden. What’s your weekend plans?

CROCHETED AT FIG TREE BAY

Follow:
Share: