NINETIES VIBE AT CYPRUS

NINETIES VIBE AT CYPRUS

There was a cute chapel near our hotel stay at Cyprus. I got a little bit inspired of the 90’s while taking the pictures. See more of the outfit in this blogpost.

NINETIES VIBE AT CYPRUS

(This post contains adlinks)
Jag kan fortfarande inte släppa Cypern riktigt ännu. Det har redan gått en vecka sen vi kom hem från resan. Medans vi var där så passade vi på att fota lite runt hotellet, Pernera Beach Hotel, som vi bodde på. Intill hotellet fanns det ett litet kapell som man kunde viga sig i om man önskade. Därefter kunde man ha sin bröllopsfest i en utav hotellets restauranger. Kapellet var superfint och jag var bara tvungen att fota utanför den. Vad tycker ni om min lilla inspiration från 90 talet? Älskar solglasögonen! Ni hittar all info om vart kläderna kommer här.

I still can not let Cyprus go away yet. It has already been a week since we got home from the trip. While we were there we were looking forward to shooting a little around the hotel, the Pernera Beach Hotel, for which we stayed at. Next to the hotel there was a small chapel that could be used for wedding ceremonies if desired. After that, you could have a wedding party in one of the hotel’s restaurants. The chapel was super cute and I just had to shoot outside it. What do you think of my little inspiration from the 90’s? Love the sunglasses! You will find all the info about where the clothes come from above.

NINETIES VIBE AT CYPRUS NINETIES VIBE AT CYPRUS NINETIES VIBE AT CYPRUS NINETIES VIBE AT CYPRUS

NINETIES VIBE AT CYPRUS NINETIES VIBE AT CYPRUSNINETIES VIBE AT CYPRUS NINETIES VIBE AT CYPRUS

Follow:
Share: