WHAT HAS GOTLAND AND INTERIOR INCOMMON?

WHAT HAS GOTLAND AND INTERIOR INCOMMON?
If you are into minimalistic interior design made of good quality products, you have to check out my latest post now!

WHAT HAS GOTLAND AND INTERIOR INCOMMON?

(This post is in collaboration with www.madebygotland.com)

Nu när hösten börjar närma sig kan jag inte låta bli att tänka på vårt hem. Under sommarhalvåret har jag inte brytt mig om hur det ser ut hemma. Vi har knappt varit hemma då vi spenderat dagarna utomhus på grund av det fina vädret. När nu hösten är på G och mysfaktorn kommer vara A och O så vill jag genast pynta lägenheten lite. Köpa in lite nytt, byta ut något som jag inte gillar osv. Känner ni likadant som jag?

Now that the fall is around the corner, I cannot help thinking about our home. During the summer, I did not care how it looks at home. We have barely been home since we spent mostly the days outdoors because of the nice weather. Now that the fall is here to stay and the coziness factor is more than ever important, I want to change something in our apartment immediately. Maybe purchase some new things, replace something that I do not like, etc. Do you have the same feeling as me?

WHAT HAS GOTLAND AND INTERIOR INCOMMON?

GOTLAND

Gotland är en fantastisk ö som ligger vid vår andra fantastiska ö, Öland. Jag ville besöka Gotland i år men tiden räckte inte till. Finns verkligen så många fina ställen att besöka på denna ö och jag måste definitivt åka nästa år. Ett måste bara.
Vad har då Gotland att göra med vår heminredning? Jo, jag har hittat en hemsida som säljer gotländsk design, allt från heminredning till kläder och smycken. Minimalistiskt, fina linjer och små detaljer som sätter pricken över i:et. Om ni har barn och gillar det minimalistiska så kommer ni älska deras prylar för barn rummet. Ni måste bara spana in deras sida.

Gotland is a fantastic island located beside our other amazing island, Öland. I wanted to visit Gotland this year but time was not enough. There are so many nice places to visit on this island and I definitely have to go there next year. Truly a must.
What has Gotland to do with our home decoration? I have found a website that sells Gotland design, everything from home decor to clothing and jewelry. Minimalistic, fine lines and small details that put the dot over the i. If you have kids and like the minimalism then you will love their gadgets for the kids room. You just have to check out their website.

WHAT HAS GOTLAND AND INTERIOR INCOMMON?

MADE BY GOTLAND

Idén till hemsidan, Made By Gotland, grundar sig i att försöka lyfta designers som inspirerats av ön eller som bor eller arbetat på ön. En annan idé med hemsidan är att sätta Gotland på kartan och detta enbart för att allt håller ihop på Gotland. Miljön, människorna och den artistiska expressionen.
Den kollektionen som jag föll pladask för är ”Set the table”. Jag menar, hur enkelt är det inte att duka ett bord? Som dessutom är stilrent och snyggt! Superenkelt ju.
Är detta något som föll just dig i smaken? Inspireras mer på deras Instagram konto. Tveka inte på att besöka deras hemsida och lär dig mer om vad dem faktiskt gör och alla de fantastiska designers som finns.

The idea of ​​the website, Made By Gotland, is based on trying to lift designers inspired by the island or that are living or working on the island. Another idea of ​​the website is to put Gotland on the map and this only because everything is captured by Gotland. The environment, the people and the artistic expression.
The collection that I really like is “Set the table”. I mean, how easy is it not to make a table? That’s also minimalistic and stylish! Super easy.
Is this something that fell in your taste? Get more inspired by their Instagram pictures. Do not hesitate to visit their website and learn more about what they actually do and all the amazing designers that are available.

WHAT HAS GOTLAND AND INTERIOR INCOMMON?

 

Follow:
Share: