MUSTARD YELLOW DRESS

MUSTARD YELLOW DRESS

On our second evening at Cyprus we captured some really good light. My man has a good eye for details. Have a look for yourself.

MUSTARD YELLOW DRESS

Min favorit färg denna sommar har definitivt varit senapsgul. Ni har sett mig i t-shirt, olika toppar samt guldsmycken. I detta inlägg ser ni mig även i denna fina somriga klänning. Vad tycker ni om färgen? Inför Cypern resan (mer om denna resa kan ni läsa här) beställde jag hem lite nytt, bland annat nedan klänning. Det är på något sätt roligare att ta på sig något nytt när man är utomlands. En helt annan känsla. Brukar ni också beställa hem kläder inför en semester resa? Om inte, måste ni prova det! Ni kommer värdesätta plaggen betydligt mer.

My favorite color this summer has definitely been mustard yellow. You’ve seen me in t-shirt, various tops and gold jewelry. In this post you also see me in this nice cute summer dress. What do you think about the color? Before our Cyprus trip (more about this trip here) I ordered some new things, including below dress. In some ways, it’s more fun to bring something new with you when going abroad. A completely different feeling. Do you also order clothes for your holiday trips? If not, you have to try it! You will appreciate the pieces a lot more.

MUSTARD YELLOW DRESS MUSTARD YELLOW DRESS

My husband have a really good eye for catching me in different moments

MUSTARD YELLOW DRESSMUSTARD YELLOW DRESS

You can find the dress here, shoes here & bag here (adlinks)

MUSTARD YELLOW DRESS

 

Follow:
Share: