AVAVAV TOTE BAG

AVAVAV TOTE BAG

I have always wanted a bigger tote bag that I can easily grab, put on my shoulder and head to work. I finally found the perfect one! Have a look yourself.

AVAVAV TOTE BAG

(This post is in collaboration with AVAVAV)

Sedan förra årets Pitti Uomo edition har jag följt det italienska märket AVAVAV på Instagram. Jag blev genast intresserad av märket och klickade in mig på deras hemsida. När jag läser historien bakom märket inser jag att det är en svensk tjej, Linda, som grundat AVAVAV. Hon ligger även bakom märkena Cheap Monday, Monki samt Weekday som är 3 väldigt populära märken i Sverige. Ni kan läsa mer om hennes historia under fliken ABOUT här.

[shopr_shopthepost collection=”avavav” size=”large” show_product_title=”yes” show_product_price=”yes”]

Since last year’s Pitti Uomo edition I have followed the Italian brand AVAVAV on Instagram. I immediately became interested in the brand and clicked on their website. When I read the story behind the mark, I realize that it is a Swedish girl, Linda, who founded AVAVAV. She is also behind the brands Cheap Monday, Monki and Weekday, which are 3 very popular brands in Sweden. You can read more about her story under the ABOUT tab here.

AVAVAV TOTE BAG AVAVAV TOTE BAGAVAVAV TOTE BAG

AVAVAV – THE BAG

Väskan är väldigt hållbar, då materialet består av mjukt läder. När du bär den på axeln iklädd i ett plagg som inte täcker dina axlar kan du vara säker på att denna väska inte kommer skava. Den är super mjuk och väldigt lättsam att bära. Inuti väskan hittar du en liten ficka som du kan dra för med en kedja. Här kan du lägga ned dina allra minsta ägodelar för att undvika att hälla ut hela väskans innehåll bara för att få tag på läppstiftet. 
Då jag byter jobb nu i augusti vet jag att denna väska kommer användas flitigt. En väska där du får plats med precis allt. 

[shopr_shopthepost collection=”avavavv” size=”large” show_product_title=”yes” show_product_price=”yes”]

The bag is very sustainable, as the material consists of soft leather. When wearing it on your shoulder in a garment that does not cover your shoulders, you can make sure that this bag will not irritate your skin. It is super soft and very easy to wear. Inside the bag you will find a small pocket that you can close with a zipper. Here you can put down your very smallest assets to avoid pouring out the entire bag content just to grab that lipstick.
When I change jobs now in August, I know that this bag will be used very often. A bag where you can fit just about anything.

AVAVAV TOTE BAG AVAVAV TOTE BAG

 

Follow:
Share: