SUMMER EVENING AT CIRO

SUMMER EVENING AT CIRO

Yesterday we decided to go out for some Italian pizza and wine. We choose the restaurant Ciro in Jönköping. Check out what I was having..

SUMMER EVENING AT CIRO

Jag och M älskar att gå ut och äta. Det har blivit lite mindre av detta då vi bor 1 timme ifrån närmaste storstaden. Igår var det dags igen, denna gång ett restaurang besök på Ciro. Ciro är en Italiensk inspirerad restaurang som serverar pasta, sallader och pizzor. Vi vart väldigt nöjda med maten och pizzorna var fantastiska! M’s sanna ord “Pizzan smakar precis som den i Italien!”. Den gjorde verkligen det. Ett hett tips att besöka om ni är någon gång i Jönköping. Restaurangen är väldigt fint utsmyckat men dem får ett minus för att det låg kvar matrester från tidigare gäster på golven.

Me and M love to go out and eat. It has become much less of it since we live 1 hour from the nearest big city. Yesterday it was time again, this time a restaurant visit at Ciro. Ciro is an Italian-inspired restaurant serving pasta, salads and pizzas. We were very pleased with the food and the pizzas were amazing! M’s true words “The pizza tastes like an Italian pizza!”. It really did. A hot tip to visit if you are in Jönköping next time. The restaurant has a very nice interior design but they get a minus because there are leftovers left by the previous guests on the floor.

The waiter was serving us this delicious bread! We started with a Bellini

SUMMER EVENING AT CIRO
I had a salmon tatar as a starter

SUMMER EVENING AT CIRO

After that I had a Margarita pizza with buffalo mozzarella.
I am telling you, I am coming back for this pizza!

Since it was a warm afternoon I wanted to finish up with some sorbet. 
Unfortunately it was finished so I went for the gelato

SUMMER EVENING AT CIRO

Get this beautiful case here! (adlink)
Use my 20% discount code: ciro20
SUMMER EVENING AT CIRO

 

Follow:
Share: