SMOOTHIE: TWO MUST HAVE INGREDIENTS!

SMOOTHIE: TWO MUST HAVE INGREDIENTS!

How about improve the condition of your skin? Do you want to minimize your micro wrinkles by 26%? And maybe increase your moisture balance by as much as 28%? Then you have to add this product to your daily smoothie!

SMOOTHIE: TWO MUST HAVE INGREDIENTS!

(This post contains ad links)

Om ni har följt mig på Instagram så vet ni att väldigt ofta så börjar jag min dag med en näringsrik smoothie. När jag ska äta dagens första måltid vill jag alltid att den ska vara supernyttig och näringsrik. En bra start på morgonen börjar inifrån intalar jag alltid mig själv. Då jag har väldigt bråttom på morgonen under veckorna så är en smoothie ett perfekt alternativ till den klassiska frukosten. Idag tänkte jag dela med mig av mitt recept som jag själv komponerat ihop. Receptet hittar ni nedan.

If you have followed my Instagram, you know that very often, I start my day with a nutritious smoothie. When I’m going to eat the first meal of the day, I always want it to be super healthy and nutritious. A good start in the morning begins from the inside, I always say to myself. Since I am very in a hurry in the morning during the weeks, a smoothie is a perfect alternative to the classic breakfast. Today I thought I would share my recipe that I composed by myself. The recipe can be found below.
SMOOTHIE: TWO MUST HAVE INGREDIENTS!

 

TELL ME ABOUT THE SMOOTHIE INGREDIENTS! 

I min smoothie hittar du fett, protein, kolhydrater, vitaminer och antioxidanter. Två ingredienser som jag tillsätter till min smoothie är kollagen pulver (fisk) samt blåa nordiska vilda bär. Kollagen pulvret består av 100% rent hydrolyserad microgranulat från fisk. Kollagen hjälper till att förebygga rynkbildning, minska microrynkor med 26%, förbättrar hud strukturen samt förbättrar fuktbalansen med hela 28%*. Alla borde få i sig mer kollagen än vanligt. Sa ju det, ett måste att ha i köket!

Blåa nordiska vilda bär är något som jag tillsätter till min blåbärssmoothie. 1 tsk av detta pulver innehåller 1 dl färska bär. Hur bra?! Färsk frukt är dyrt och för att få i sig lika mycket vitaminer kan man istället tillsätta 1 tsk av detta pulver. Jag tillsätter alltid lite färsk frukt för att få med den härliga smaken. Detta pulver är en näringsboost som ni måste ha! 

In my smoothie you can find fat, protein, carbs, witamins and antioxidants. Two ingredients that I add to my smoothie are collagen powder (fish) and blue Nordic wild berries. The collagen powder consists of 100% pure hydrolyzed microgranulate from fish. Collagen helps prevent wrinkles, reduce micro wrinkles by 26%, improves skin structure and improves the moisture balance by as much as 28%*. Everyone should get more collagen than usual. I told you, this is a must in the kitchen!

Blue Nordic wild berries are something that I add to my blueberry smoothie. 1 teaspoon of this powder contains 0,4 cup of fresh berries. How good?! Fresh fruit is expensive and you can add 1 teaspoon of this powder to include a lot of vitamins. I always add some fresh fruit to get that delicious flavor. This powder is a nutrition boost that you must have! 

SMOOTHIE: TWO MUST HAVE INGREDIENTS!

MRS GRONO SMOOTHIE RECIPE

1 banan – 1 banana
1 avokado – 1 avocado
En handfull babyspenat – handful spinach
En handfull blåbär – handful bluberries
1 msk kollagen pulver – 1 tablespoon of collagen powder
1 tsk vilda bär 1 teaspoon of wild berries

 

 

 

*References
Transparency Market Research, 2015, Global Industry Analysis, 2014 – 2020
Cosgrove, M.C. et al., 2007American Journal of Clinical Nutrition, 86 (4): 1225-1231
Asserin, J. et al., 2015. Journal of Cosmetic Dermatology, doi: 10.1111/jocd.12174
Borumand, M. et al., 2014, Clinical Interventions in Aging. 9:1747-1758

Follow:
Share: