SECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UP

SECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UP

I can’t believe that its our second anniversary already! In this post I am sharing more of this beautiful summer outfit and the perfect place to buy your wedding rings.

SECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UP

(This post is in collaboration with VANBRUUN)

Hörni, om en vecka är det exakt två år sedan jag och M gifte oss. Tiden går så himla fort och helt plötsligt slås man av “Älskling det är vår årsdag snart!”.  För er som vill se hur det såg ut på vår bröllopsdag så hittar ni alla bilder under kategorin “Our wedding” eller genom att klicka här. Jag och M firar även en annan årsdag, den dagen vi bestämde oss för att nu är det vi. Firar ni som vi båda årsdagarna eller bara en av dem? Jag har i tidigare inlägg berättat för er hur vi ska fira vår årsdag i år, ni kan läsa mer om det här
Nedan tipsar jag er om de perfekta ringarna från Vanbruun.

Guys, in just a week, it’s exactly two years since me and M got married. Time is running by so fast, suddenly, you got hit by “Honey it’s our anniversary soon again!”. For those who want to see what it looked like on our wedding day, you will find all the pictures under the category “Our wedding” or by clicking here. Me and M also celebrate our other anniversary, that is, the day we decided that it’s going to be us two together. Are you celebrating both anniversaries or just one of them? I have in my previous blogpost told you how we are going to celebrate our two years, you can read all about it here
Below I am listing the perfect place to buy your rings from Vanbruun.

SECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UPSECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UP SECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UP

WEDDING RINGS

Något som var väldigt viktigt för mig när vi planerade vårt bröllop var mina ringar. Det visste även min man då det var han som valde ut förlovningsringen (den stora). Jag märkte att han lyssnat på vad det är jag vill bära på mitt finger för resten av mitt liv. En minimalistisk ring med massa bling. Hehe. Min tanke har alltid varit att matcha min förlovningsring med min vigselring, väldigt viktigt om ni frågar mig! Jag rekommenderar därmed alla män där ute, när ni letar efter era förlovningsringar, se till att det finns en liknande vigselring som matchar. Ni kommer kamma hem många pluspoäng (utöver förlovningen) på det, jag lovar er. Haha!
Om ni letar efter de perfekta ringarna så hittar ni dessa på Vanbruun. Ni hittar liknande vigselringar på Vanbruun, sök bara på modellen Charlotte.

Something that was very important for me when we planned our wedding was my rings. Even M knew it since it was he who chose the engagement ring (the big one). I noticed he had listened to what I wanted to wear on my finger for the rest of my life. A minimalist ring with A LOT of bling. Hehe. My thought has always been to match my engagement ring with the wedding ring, very important if you ask me! I therefore recommend all men out there, when looking for your engagement rings, make sure there is a similar wedding ring that matches. You will gain additional points (except the proposal of course) on that I promise you. Haha!
If you are looking for the perfekt rings then you have to check Vanbruun out. You can find similar wedding rings at Vanbruun, just look for the model Charlotte.

SECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UPSECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UPSECOND WEDDING ANNIVERSARY COMING UP

Follow:
Share: