OUTFIT: LINEN SHIRT & SHORTS

Processed with VSCO with g9 preset

When its really warm outside I am trying to choose clothes that are made of linen material. Your body will breathe thru the clothes. More about linen & this outfit in this post.

 OUTFIT: LINEN SHIRT & SHORTS

(This post contains adlinks)

När det är sådär klibbigt varmt så att man inte vet vart man ska ta vägen.. Då vill man egentligen bara åka till närmaste bad och hoppa i sjön. Eftersom jag jobbar i princip hela sommaren så är inte detta möjligt för mig. Jag får helt enkelt hitta andra sätt att svalka mig på under dagen. Mitt sätt är att se över vad för typ av plagg man bär och framförallt, vad består dessa plagg av? Då min man är lite av en expert när det kommer till tyger och material så rådfrågade jag honom. Mer om detta nedan.

When it’s so hot that you don’t know where to go.. Then you really just want to go to the nearest beach and jump into the water. Since I work in practically all summer, this is not possible for me. I simply must find other ways to cool off during the day. My way is to review what kind of garment you wear and above all, what these garments are made of? Since my husband is a bit of an expert when it comes to fabrics and materials, I consulted with him. More about this below.

Processed with VSCO with g9 preset

Sunglasses here, Shorts here, Shirt here

Processed with VSCO with g9 preset

Bag here

Processed with VSCO with g9 preset

LINEN

Hans svar var väldigt kort och koncist, bär plagg som består utav materialet linne! Du kommer inte bli lika varm då den andas igenom materialet. Om du håller upp tyget mot ljuset så ser du lätt igenom det. Precis så andas din kropp igenom tyget. Fantastiskt tycker jag. Inför Italien resan i juni införskaffade jag mig 2 skjortor i linne, ett par shorts och en kjol. Det var det absolut skönaste jag bar under den veckan. Äger ni plagg från detta material? Om ja, vad är det för typ av plagg? 

His answer was very short and concise, wear clothes that are made of the material linen! You will not get so warm as it breathes through the material. If you hold the fabric against the light, you can easily see thru it. Just as your body breathes through the fabric. Fantastic. Before our Italy trip in June, I bought 2 shirts in linen, a pair of shorts and a skirt. It was the most comfortable I was wearing during that week. Do you own garments from this material? If yes, what kind of garment is it?

Processed with VSCO with g9 preset OUTFIT: LINEN SHIRT & SHORTS

Sunglasses here, Shorts here, Shirt here, Bag here

OUTFIT: LINEN SHIRT & SHORTS

 

Follow:
Share: