HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

Hot summer day in Sweden can only mean one thing.. “Let’s go to the beach hun’!”

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

I lördags eftermiddag bestämde vi “Imorgon åker vi till havet!”. Sagt och gjort, packade vi strandväskan på söndagsmorgonen och begav oss 7:30 mot havet. Vi valde att åka till fantastiska Österlen i Skåne för att bada på stranden i Knäbäckshusen. Bilresan tog oss 3 timmar enkel väg men det var så värt det. När vi väl kommer fram så slås jag av tanken “Är det här verkligen Sverige?”. Det var häpnadsväckande vackert. Min mans kommentar “Det känns som om vi är utomlands”, var verkligen pricken över i:et, det var precis så det kändes. Sverige bjuder och skämmer bort oss med fantastiskt väder denna sommar och det gäller att ta tillvara på varje sekund. Jag hade dock önskat att det kom 5 dagar FULLT med regn från morgon till kväll för att hjälpa våra stackars bönder och lantbrukare.
Hur spenderade ni er söndag?

On Saturday afternoon we decided “Let’s go to the sea tomorrow!”. In spite of that, we packed the beach bag on Sunday morning and started to drive at 7:30 towards the sea. We chose to go to the fantastic Österlen in Skåne to sunbath on the beach in Knäbäckshusen. The car journey took us 3 hours one way but it was so worth it. When we arrived, my first thought was “Is this really Sweden?”. It was amazingly beautiful. My husband’s comment “It feels like we are abroad” was really on the point, and that was just the feeling. Sweden pamper us with amazing weather this summer and it is important to take advantage of every second. However, I wish that we got like 5 days FULL with rain from morning to evening to help our poor farmers.
How did you spend your Sunday?

The stairs to heaven

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

Summer gift from my amazing mom – Beach slippers (here)

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

It’s me & dad. We love this!

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

After the beach it was time for a lunch. We went to a place called
Allé Österlen

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

Patiently waiting for my pasta

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

Had some bread in the meantime

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

And some Swedish apple cider from Kivik (just a couple of km from this place)

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

And then the pasta arrived and we watch the World Cup finals
before we went home again

HOT SUMMER DAY AT ÖSTERLEN

 

Follow:
Share: