ED SHEERAN – ULLEVI – GOTHENBURG

YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN

He only needed a guitar, a mic and the highness himself. Such an amazing evning at Ullevi in Gothenburg.

ED SHEERAN – ULLEVI – GOTHENBURG

Oj vad kul jag hade det igår! Shit. Det var längesen jag njöt av något så fantastiskt bra. Måste definitivt börja gå mer på konserter framöver känner jag. Känslan som uppstår när du står med ett X antal personer runt omkring dig och sjunger samma låt, precis lika fult som en själv. Wow. Vi alla var vänner igår, inklusive Ed. En enda stor lycklig familj. Ed var personlig, öppen och genuint glad över tillvaron just då. Fantastiskt. Kommer leva på denna konserten väldigt länge känner jag. Tack Magda för att du tog med mig! Videos från hela kvällen hittar ni på min InstaTv.
När var ni senast på en konsert och vad såg ni då?

Oh what fun I had yesterday! Shit. It was really a long time ago I enjoyed something so amazingly good. Must definitely start going more on concerts in the future I feel. The feeling that occurs when you stand with an X number of people around you and sing the same song, just as ugly as yourself. Wow. We all were friends yesterday, including Ed. One big happy family. Ed was personal, open and genuinely happy about that moment. Fantastic. Will live at this concert for a very long time. Thank you Magda for taking me! Videos from the whole evening can be seen on my InstaTv.
When was your last time at a concert and what did you see?

Up-warming act by Anne-Marie

YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN

Standard beer

YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN

So much people at Ullevi, Göteborg. Ed played here for two days in a row

YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN

While waiting for Ed between the two acts we took a pause, on the floor

What I was wearing you can find here

YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN

And then he finally came. With a guitar, mic and his highness himself

YESTERDAYS CONCERT: ED SHEERAN

 

 

Follow:
Share: