CONCERT OUTFIT: ED SHEERAN

CONCERT OUTFIT: ED SHEERAN

“I have one ticket over and if you won’t come with me the tickets will go to waste”. Didn’t even think about it for a sec! Ed, I am coming for you!

CONCERT OUTFIT: ED SHEERAN

(This post contains adlinks)
Ikväll ska jag få se Ed Sheeran, bara sådär. Hur kul?! 18.30 kliver han på scenen och jag kommer dö när jag får höra Shape of You. Detta blev väldigt spontant och jag har inte varit på konsert i Sverige sedan Beyoncé körde i Globen 2007. Sist jag var på konsert var Orange Warsaw Festival i Warszawa år 2014 där jag såg Kings of Leon samt Snoop Dogg.
Det kommer bli en riktigt lång dag idag då vi inte är hemma för ens strax efter 01:00 inatt, men det är så värt det. Jag ska försöka ta lite bilder, lyckas jag med det så kommer dessa upp här imorgon. Glöm inte att följa mina InstaStories! Nu åker vi!

Tonight I am going to see Ed Sheeran, just like that. How fun?! At 18.30 he gets on the stage and I’ll die when I hear Shape of You. This became very spontaneous and I have not been to a concert in Sweden since Beyoncé was on the stage in Globen 2007. Last time I was at the concert was at the Orange Warsaw Festival in Warsaw in 2014 where I saw Kings of Leon and Snoop Dogg.
It will be a really long day today since we are not home until 01:00, but it’s so worth it. I’ll try to take some pictures, if I will succeed with it, I will show you these tomorrow here on the blogg. Don’t forget to follow my InstaStories! Time to go!

shop my concert outfit

Nedan samt ovan delar jag med mig av vad jag har på mig under kvällen! Vad skulle ni ha på er till en konsert?
Below and above, I am sharing with you what I’m wearing during the evening! What would you wear to a concert?

[shopr_shopthepost collection=”concert-outfit” size=”large” show_product_title=”yes”]

 

Follow:
Share: