VACATION AROUND THE CORNER

VACATION AROUND THE CORNER

I am sharing my plans for this upcoming summer. Where is your favorite spot in Europe? Tell me more in the comment section and you will be able to win a voucher for 1000 SEK at Hotels.com!

VACATION AROUND THE CORNER

(This post is in collaboration with Hotels.com)

Det är äntligen semester tider hörrni! Det är många som bokat sina utomlandsresor i vintras, många som stannar kvar i sina städer och många som väljer att resa runt i sitt egna land. Jag själv har en väldigt splittrad semester i år och under juli månad kommer jag bara befinna mig i Sverige. Det är inte så bara då vi har fantastiskt väder här just nu. I början av juni blev det Warszawa samt Italien (mer om den resan kan ni läsa om här). I slutet av juli planerar jag en lång weekend då vi firar vår andra bröllopsdag. Vi ska checka in på fantastiska The Steam Hotel i Västerås och bara ha det härligt. I augusti drar jag och familjen till Cypern en vecka där vi ska bo på Pernera Beach Hotel. Det här kommer bli en toppen sommar!

It’s finally holiday times guys! There are many of you that already booked their foreign trips this winter, many of you are staying in their cities and a lot of you that chooses to travel in their own country. I have a very split holiday this year and during July, I will only be in Sweden. Luckily we are having an amazing weather here right now. In early June, we went to Warsaw and Italy (more about this trip -> here). By the end of July I plan a long weekend since we are celebrating our second wedding anniversary. We will check in at the fantastic The Steam Hotel in Västerås, just the two of us. In August, me and my family will travel to Cyprus for a week where we will stay at the Pernera Beach Hotel. This is going to be a great summer!

 

Vilka är dina bästa destinationer i Europa?  
What’s your favorite destinations in Europe?

Om ni som jag gillar att resa och behöver lite extra klirr i kassan så har ni chansen att vinna ett presentkort värt 1000 SEK på Hotels.com. Det enda ni behöver göra är att svara på ovan fråga i kommentarsfältet nedan. I början av augusti kommer en vinnare att dras! Lycka till!

If you like to travel and need some extra cash then you have the chance to win a voucher worth 1000 SEK on Hotels.com.
All you have to do is answer the above question in the comments section below. In early August, a winner will be drawn! Good luck!

a Rafflecopter giveaway
VACATION AROUND THE CORNER

 

Follow:
Share: