THE BROWN GODDESS

THE BROWN GODDESSI got so many questions about this dress & where I bought it. In this blogpost You can find out where I bought it. Happy shopping!

THE BROWN GODDESS

(This post contains adlinks)

Ni är väldigt många som undrar vart jag köpt min klänning som jag hade på mig en kväll i Florens. Ni hittar den inte mindre än på H&M. Jag har inte handlat på H&M på månader och när jag väl loggade in på deras hemsida fann jag en och annan godbit. Perfekt för sena sommarkvällar, födelsedagar eller middagar. Alla fick hänga med mig till Florens & Pisa och en utav dem ser ni nedan. Klänningen är lite annorlunda än vad jag brukar ha på mig, men jag känd mig otroligt fin i den. Vad tycker ni? Gillar ni denna typ av klänning?

You are very many who wonder where I bought my dress that I had on me one evening in Florence. You will find it no less than at H&M. I have not shopped at H&M for months and when I logged on to their website, I found a couple of good pieces. Perfect for late summer evenings, birthdays or dinners. I took all of them with me to Florence & Pisa and one of them you can see more of it below. The dress is a little bit different of what I am used to wear, but I felt very beautiful in it. What do you think? Do you like this kind of dress?

Earrings – Massimo Dutti, Bracelet & necklace – Apart

THE BROWN GODDESS THE BROWN GODDESS THE BROWN GODDESS THE BROWN GODDESSTHE BROWN GODDESS THE BROWN GODDESS

Follow:
Share: