PITTI UOMO 94 IN FLORENCE

pitti uomo 94

Florence Florence, you have been good to us. We attended the big fashion expo for men’s wear and took beautiful pictures of us. Have a look for yourself!

PITTI UOMO 94 IN FLORENCE

(This post contains adlinks)

Veckan i Florens och Pisa är över. Vilken grym, härlig, underbar men utmattande vecka det har varit. Ingen semester här inte. Vi har i princip jobbat från morgon till kväll. Som ni säkert vet så har vi varit på en mässa i Florens som heter Pitti Uomo edition 94. Det är en mode mässa för män som pågår under 4 dagar där människor från hela världen kommer. Det var min andra gång på denna mässa och jag börjar gilla den mer och mer. I år hade vi möjlighet att networka en hel del. Vi lärde känna många otroligt härliga människor som vi säkerligen kommer ha kontakt med under året. Mässan pågick 12-15 juni och vi gick för första gången till mässan den 13 juni. 

The week in Florence and Pisa is over. What an awesome, beautiful, wonderful but exhausting week it has been. No holiday here for sure. We have basically worked from morning until evening every day. As you probably know, we have been at a fair in Florence called Pitti Uomo edition 94. It is a fashion fair for men going on for 4 days where people from all over the world attends. It was my second time at this fair and I’m starting to like it more and more. This year we had the opportunity to network a lot. We got to know many incredible people that we will certainly be in touch with during the year. The fair lasted 12-15 June and we went for the first time to the fair on June 13th. 

OUTFIT NUMBER 1 – PITTI UOMO 94

Första dagen hade jag på mig en ljusblå kostym från Massimo Dutti. Då kostymen var lite för stor på mig  var jag tvungen att genomföra ett par justeringar. M’s skräddare, Sebastian Zukowski – Warsaw Tailor genomförde dessa åt mig. Jag fick otroligt mycket komplimanger för denna kostym när jag var på eventet! Så himla roligt!
Skorna är från Gestuz och väskan från Michael Kors. Vad M bär på sig hittar ni här.

The first day I had a light blue suit from Massimo Dutti. Since this suit was too big for me I had to make some adjustments. My M’s tailor Sebastian Zukowski – Warsaw Tailor made those for me. I received incredible compliments of this suit when I was at the event! So much fun and I really appreciate it!
The shoes are from Gestuz and the bag from Michael Kors. What M is wearing you can read all about it here

pitti uomo 94 pitti uomo 94 pitti uomo 94

OUTFIT NUMBER 2 – PITTI UOMO 94

Andra dagen körde jag på en mer vanlig outfit. Linne skjorta, linne kavaj och bomulls byxor från Massimo Dutti. Väska från Michael Kors som jag köpte i Warszawa (som jag för övrigt älskar!). Till denna outfit valde jag ett par simpla espadriller från Gant. I egentligen hade jag skoskav från dagen tidigare och kunde knappt gå. Haha! Solglasögonen kommer från Gucci Flora.
Vilken är eran favorit outfit från dessa två dagar?

The second day I wore a more casual outfit. I wore a linen shirt, linen jacket and cotton trousers from Massimo Dutti. A bag from Michael Kors that I bought in Warsaw (I looove it so much!). To this outfit I chose a pair of simple espadrilles from Gant, I had chafed feet from the day before and as a result I could barely walk. Haha! The sunglasses are from Gucci Flora.
Which outfit is your favorite outfit from these two days?


pitti uomo 94 pitti uomo 94 pitti uomo 94

Follow:
Share: