CROCHET DRESS – MY FAVORITE

CROCHET DRESS - MY FAVORITE

“What a lovely sweater” – They said. It’s not a sweater so I decided to share more pictures of it when I wore it to the communion.

CROCHET DRESS – MY FAVORITE

När vi var i Warszawa för ett par veckor sedan så skulle min mans systerdotter konfirmera sig. Det är väldigt stort i Polen att konfirmera sig och Izabella var fantastiskt fin. Jag menar, kolla in detaljerna! Sådär fin var man inte själv när man konfirmerade sig tyvärr. I Sverige bär vi alla likadana och tråkiga klänningar.

When we were in Warsaw a couple of weeks ago, my husband’s niece was going to have her communion. It is very big in Poland to take communionen and Izabella was amazingly beautiful. I mean, check out her details! I was not as beautiful as she were on my own communion. In Sweden we wear all the same and boring dresses. 

CROCHET DRESS - MY FAVORITE

CROCHET DRESS

Jag bar min favoritklänning denna fina dag till ära. Min favorit klänning just nu. Jag hade på mig den för första gången förra året i Florens och sedan dess bär jag den flitigt. Jag fick en hel del kommentarer på Instagram “Vilken fin tröja!”.. Kände att jag var tvungen att dela med mig lite fler bilder från vad jag hade på mig. Klänningen kommer från Michael Kors och jag bär den i storlek 36.
Sista bilden är från Florens förra året när Michael Kors fick upp ögonen för mitt outfit. Så himla roligt!

I carried my favorite dress this lovely day to honor. My favorite dress right now actually. I was wearing it for the first time last year in Florence and since then I wear it as often as I can. I received a lot of comments on Instagram “What a nice sweater!” after uploading a picture of it. I felt that I had to share some more pictures of what I had on me. The dress is made by Michael Kors and I wear it in size 36.
The last picture is from Florence last year when Michael Kors appreciated my outfit. So much fun!

CROCHET DRESS - MY FAVORITE CROCHET DRESS - MY FAVORITE CROCHET DRESS - MY FAVORITE

CROCHET DRESS - MY FAVORITE

Follow:
Share: