BLUE STRIPED DRESS

BLUE STRIPED DRESS

The summer is here to stay. For real. I had to get myself some new, light, summer clothes. You have to have this dress!

BLUE STRIPED DRESS

Jag är tillbaka i Sverige efter 4 dagar i Warszawa. Skönt på ett sätt men mindre skönt på ett annat. Jag har saknat Warszawa som stad och dess liv. Men mitt hjärta kommer alltid höra till Sverige och det är här jag ska bo. I Warszawa blev det mycket restaurang besök, umgås med familj men samtidigt springa ärenden. Man samlar på sig en lång “to-do list” när man inte längre bor i Warszawa.

I’m back in Sweden after 4 days in Warsaw. Nice in a way but less pleasant in another. I have missed Warsaw as a city and its city life. But my heart will always belong to Sweden and this is where I will live. In visited a lot of restaurant in Warsaw, was hanging out with the family & at the same time running errands. You collect a long “to-do list” when you no longer live in Warsaw.

BLUE STRIPED DRESS

IN NEED OF SUMMER PIECES!

I Warszawa var det lika varmt som det är i Sverige (konstigt nog!), alltså över 25 grader. Sommarvärme innebär genast shopping för min del. Jag behöver mer sommar kläder! Jag äger inte mycket sommar plagg och gick loss i affärerna i Warszawa. En utav pärlorna är denna klänning från Stradivarius. Ni hittar den här. Klänningen består av 82% viscose och 18% bomull. Lägger ni märke till vad era plagg består av?

In Warsaw it was as hot as it is in Sweden (strange!), I mean, over 25 degrees. Summer heat immediately means shopping for my part. I need more summer clothes! I don’t own much summer clothes and I went bananas in the stores while visiting Warsaw. One of the best buys is this dress from Stradivarius. You can find it here. The dress consists of 82% viscose and 18% cotton. Do you pay attention to what your clothes consists of?

BLUE STRIPED DRESS BLUE STRIPED DRESS BLUE STRIPED DRESS BLUE STRIPED DRESS

 

Follow:
Share: