HONEY & OAT MASK

HONEY & OAT MASK

The feeling when you have pure honey and oats on your face. It’s weird but kind of relaxing. Read more about this mask in my latest beauty post.

HONEY & OAT MASK

Kände att det var dags att dela med mig av ett BEAUTY tips! Jag älskar verkligen att lägga masker vilket leder till att det blir en hel del masker under månaden. Min man tycker jag ser lika rolig ut för varje gång. Haha. Men vem bryr sig när man kan få en superfin hy?!
När mina masker tar slut hemma så kokar jag ihop något själv från kökshyllan. Denna gång gjorde jag en renande mask som lugnar din hy. Jag har perioder och jag får en hel del blemmor som jag starkt ogillar. Det är en utav mina favoriter som jag tänkte dela med mig av till er.

I feel it’s time to share a BEAUTY tip with you! I really love to put on masks which leads to a lot of masks to be used during the month. My husband thinks I look so funny every time. Haha. But who cares when you can get a superfine skin?!
However, when my masks finishes at home, I make them myself from the kitchen shelf. This time I made a cleansing mask that calms your skin. I have periods where I get a lot of blemishes that I strongly dislike. It’s one of my favorites that I am going to share with you.

THE RECIPE 

Ni behöver: Mixer, havregryn, naturell yoghurt (jag använde havre yoghurt utan laktos) samt honung

Mixa 1 dl havregryn med ett par matskedar yoghurt samt 1 tsk honung tills du får en slät smet.  Här gäller det att man får rätt konsistens. Är den för rinnig, tillsätt mer havre och mixa. Super enkelt va?! Brukar ni göra hemma masker ibland? Prova denna mask och hör av er om vad ni tyckte om den!

You need: Mixer, oatmeal, natural yogurt (I used oat yogurt without lactose) and honey

Mix 1 dl oatmeal with a couple of tablespoons of yogurt and 1 teaspoon of honey until you get a smooth batter. The consistency is the most important here. Is it too loosely, add more oats and mix again.Super easy ha?! Do you use home masks sometimes? Try this one and let me know if you liked it or not!

HONEY & OAT MASK

Follow:
Share: