SUMMER WEEKEND WITH FAMILY

SUMMER WEEKEND WITH FAMILY
I have had an amazing weekend with family. I love spending time with them and below you will be able to see a little bit from our weekend together.

SUMMER WEEKEND WITH FAMILY

Det är bara maj men oj vilket väder Sverige bjuder på. Det är plus 20 grader i princip varje dag och jag solar och spenderar hela dagarna ute. Älskar det! Som ni kunde läsa från mitt förra inlägg (se mer här) så har vi spenderat vår helg i Malmö. Vi åkte lördag förmiddag och tillbaka söndag eftermiddag. Vilken underbar stad Malmö är! Jag måste erkänna att jag hade förutfattade meningar om Malmö, men efter denna helg är jag positivt överraskad. Fantastiskt fin stad. Min man vill till och med flytta dit. Hehe. Jag är dålig på att ta bilder av olika miljöer men jag visar er lite av Västra hamnen som är fantastisk. Hit måste ni om ni åker till Malmö för att beskåda Öresundsbron som tar er till Danmark. Hur har eran helg varit? Vad har ni gjort?

It’s only May but oh what an amazing weather Sweden offers. It’s +20 degrees basically every day and I’m catching the sun and spend the whole day outside. Love it! As you could read from my previous post (see more here) we have spent our weekend in Malmö. We went Saturday morning and back on Sunday afternoon. What a wonderful city Malmö is! I have to admit that I had preconceived sentences about Malmö, but after this weekend I am pleasantly surprised. Fantastic nice city. My husband even wants to move there. Hehe. I’m bad at taking pictures of environments but I’m showing you a bit of the West Harbor which is amazing. You must hit this place if you ever go to Malmö to see the Öresund Bridge that takes you to Denmark. How was your weekend? What have you done?

Family

SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILYSUMMER WEEKEND WITH FAMILY

Hotel beds are kind of the best bed’s ever. Don’t you agree?

SUMMER WEEKEND WITH FAMILY

FRIDAY BEFORE

Innan vi åkte till Malmö så bjöd päronen oss på grill. Det blev fantastiskt gott kött och en hel del sommar drinkar. Aperol Spritz är våran favorit och ett måste när det erbjuds varma sommar kvällar. Har ni någon favorit drink som ni bara måste ha när det är sådär perfekt varmt ute?

Before we went to Malmö, my parents invited us for a barbecue. It was amazingly good meat and a lot of summer drinks. Aperol Spritz is our favorite and a must when offered hot summer evenings. Do you have any favorite drink you just have to have when it’s perfectly warm outside?

SUMMER WEEKEND WITH FAMILY

SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILY SUMMER WEEKEND WITH FAMILY

Follow:
Share: