LONG WEEKEND IN SWEDEN

LONG WEEKEND IN SWEDEN

While I am lifting weights, I really am in need of this pair. These come in different colors and shapes. Take a closer look at these ones in this blog post.

LONG WEEKEND IN SWEDEN

(This post contains adlink)

I Sverige har vi långledigt fram till måndag. Maj månad är en månad som innehåller väldigt mycket ledighet. Jag klagar verkligen inte då detta är något jag behöver. Idag vaknade jag vid 07:00, tog mig en kopp kaffe för att vakna till till nyhetsmorgon. Eftersom Sverige bjuder på 24 grader och sol idag blev det en hel del lappande, något man måste passa på för solen är inte ofta på besök. Därefter blev det ett kort men intensivt träningspass. På gymmet är det väldigt viktigt för mig att det finns bra musik, och den bästa musiken spelar givetvis jag. Ett par trådlösa hörlurar är därmed ett måste för mig. Mina favoriter kommer från Happy Plugs och med koden MRSGRONO20 får ni 20% rabatt på hela ert köp. Bra va?!

In Sweden we have a long weekend and we are free until Monday. May month is a month that contains a lot of days off from work. I really do not complain since this is something I really need. Today, I woke up at 7:00, took a cup of coffee to wake up to the morning news. Since Sweden offers 24 degrees and sun today there was a lot of sunbathing, something you have to take advantage off because the sun doesn’t visit that often. Then we had a short but intense workout. For me, in the gym, it is very important that there is good music, and of course I play the best music. A pair of wireless headphones is a must for me. My favorites come from Happy Plugs and with the code MRSGRONO20 you get 20% off your entire purchase. Isn’t it good?!

THE WEEKEND

Imorgon kommer vi ta det väldigt lugnt då det tydligen ska regna hela dagen. Tvättid står på schemat och en hel del städning. Sedan är det dags för lördag och en tripp till Malmö. Malmö bjuder på strålande sol enligt vädergudarna så det kommer bli en hel del uteservering får jag en känsla av. Ska bli riktigt mysigt att hänga med familjen (en del av den) i soliga Skåne. Vad har ni själva för planer?

Tomorrow we will take it very chill as it will apparently rain all day. Laundry time is on schedule and a lot of cleaning. Then it’s time for Saturday and a trip to Malmö. Malmö is giving us a fantastic weather according to the weather gods so there will be a lot of outdoor seating I get a feeling of. It’s going to be really cozy to hang out with the family (part of it) in sunny Skåne. What are your plans for the weekend?

LONG WEEKEND IN SWEDEN

 

 

Follow:
Share: