GET THAT PERFECT TAN!

Get that perfect tan

Are you avoiding the sun for your face? I am! I got the perfect set of beauty products you need to have in your bathroom cabinet this summer. Check it out!

GET THAT PERFECT TAN

(This post contains adlinks
Sommaren har i vissa delar av Europa redan hälsat på. Tyvärr har den inte hälsat på Sverige än. Men ja, vi är alltid sist så vad är det jag egentligen begär. Tydligen hälsar värmen på redan nästa helg, det ser jag verkligen fram emot.

De senaste åren har jag börjat att vårda min hy lite extra mycket, speciellt ansiktet. Jag undviker vårsolen då den är som starkast. Vårsolen som vi alla vet är otroligt skadlig för vår hy. Men jag gillar att vara brun och fräsch och tar därmed ofta hjälp av andra produkter, bland annat brun utan sol. 

Summer has in some parts of Europe already arrived. Unfortunately, it hasn’t greeted Sweden yet. But hey, who am I to foolish, we are always late with summer here. Apparently, the heat is visiting us next weekend already. I’m really looking forward to it.
In recent years, I’ve started to care more about my skin, especially the face. I avoid the sunshine when it is strongest. Spring sun, as we all know, is incredibly harmful to our skin. But I like being tanned and fresh, so I often use products that can help me get that perfect tan. 

MY CURRENT TAN PRODUCTS

Jag har fått prova det senaste tillskottet i Swiss Clinic familjen, en brun utan sol för ditt ansikte som består av två steg. En produkt som kommer i flytande form och en annan som kommer i pads. Om du anger koden SWISSCLINICYK8 så får du 20% rabatt på valfritt köp hos Swiss Clinic

  • Du börjar din dag genom att tvätta ansiktet och skrubbar den lätt
  • Ta en droppe av den första produkten och bland ihop den med din vanliga dagkräm. Fördela massan jämt över ansiktet. Glöm för gudsskull inte halsen!
  • Vänta därefter 10-15min för att låta det torka in ordentligt. Börja därefter som vanligt med din makeup
  • När dagen går mot sitt slut är det dags att tvätta av ansiktet ordentligt. Avsluta med att använda en pad från produkt nummer 2 för att återfukta och fortsätta byggandet av brännan

I got to try the latest addition to the Swiss Clinic family, self-tanning products for your face, consisting of two steps. A product that comes in liquid form and another that comes in pads. If you enter the code SWISSCLINICYK8, you will receive a 20% discount on any purchase at Swiss Clinic.

  • You start your day by washing your face and scrubbing it easily
  • Take a drop of the first product and mix it with your usual day cream. Distribute the mass evenly over your face. Do not forget about the neck!
  • Then wait 10-15min to allow it to dry in properly. Then start as usual with your makeup routine
  • When the day hits to an end it’s time to wash off your face properly. Finish by using a pad from product number 2 to moisturize and continue building the tan

Get that perfect tan

Follow:
Share: