BEDROOM STORIES

BEDROOM STORIES

The best place in our apartment? The bedroom of course. I love to lay down on a comfy and warm bed. Check out some new pieces that I got for our bedroom.

BEDROOM STORIES

(This post is in collaboration with www.casazeytin.se)

Jag byter ofta inredning i vårt sovrum och detta resulterar i slutändan i mycket grejer. Mitt tips för detta är att försöka ha samma stil i alla rum, på så sätt kan du använda kuddarna och filtarna till olika rum. Denna gång blev det som sagt lite nytt till sovrummet, i form av en filt och två nya kuddar. Kuddarna ser jag framför mig på soffan i vardagsrummet också. Filten (som ni kan hitta här) består av 100 % bomull och kan tvättas i 40°c. Den är extra mjuk och passar perfekt in i vårt sovrum. Kuddfodralen är mina favoriter, jag menar, kolla in mönstret!

I often change the interior of our bedroom and this ultimately results in a lot of stuff. My tip for this is to try to have the same style in all rooms, so you can use the pillows and blankets for different rooms. This time, I bought something new for our bedroom, a blanket and two new pillows. I see the pillows in front of me on the couch in the living room as well. The blanket (as you can find here) consists of 100% cotton and can be washed at 40°C. It is extra soft and fits perfectly into our bedroom. The pillow cases are my favorite, I mean, check out the pattern!

BEDROOM STORIES

NEW THINGS FOR OUR HOME

Ni har väl inte missat mitt tidigare inlägg om lite nytt till vår hall samt toalett? Ni ser alla bilder -> här. Glöm inte att kika in på hemsidan för att se om du hittar något som faller dig i smaken. Jag har en rabatt kod som ni kan använda för att få 10% rabatt på ett köp, använd koden -> MRSGRONO. Happy shopping!

I hope you haven’t missed my latest interor blog post where I am showing you some new things I got for our hall and bathroom? You can find all the pictures -> here. Visit the website to see if you can find something that you like. I have a discount code that you can use to get a 10% discount on a purchase, use the code -> MRSGRONO. Happy shopping!

BEDROOM STORIESBEDROOM STORIES

Follow:
Share: