STRIPES & SUNLIGHT

STRIPES & SUNLIGHT

I love when the spring sunlight hits my face. I love it even more when I play with it while taking photos. More of this outfit in this blogpost, enjoy.

STRIPES & SUNLIGHT

Hörni, hur underbart är det inte ute de senaste dagarna? Sverige och Småland bjuder på fantastiskt vårväder. Inte för varmt och inte för kallt, en lagom övergång till vad som komma skall, sommaren. Från och med nästa vecka är det 18-21 grader sin gäller. Äntligen lite värme! Nu inväntar jag att det ska börja blomma överallt så att det kan bli grönt och fint. 

How wonderful isn’t it outside the last few days? Sweden and Småland offer fantastic spring weather. Not too hot and not too cold, a good transition to what’s coming next, summer. From next week it’s going to be 18-21 degrees. Finally a little warmth! Now I’m expecting it to start blossom everywhere so it can get green and beautiful outside.

SNAPPING SOME PHOTOS

Jag och M passade på att njuta av vädret och fotade lite i helgen. Vad tycker ni om den simpla outfiten? Vita jeans (som är SÅ inne i år) och en urgullig blus från Mango som jag införskaffade mig i Polen under påskhelgen.
Nu ska jag hoppa på tåget till Stockholm och hälsa på min älskade vän. Ytterligare en vän kommer upp ända från Malmö så vi har en riktig girls weekend framöver oss. Så roligt! Ha en fortsatt bra dag fina ni!

Me and M were enjoying the weather this weekend and took the opportunity to take some pictures. What do you think about this simple outfit? White Jeans (which is SO trendy this year) and a super cute blouse from Mango that I acquired in Poland during Easter weekend.
Now it’s time for me to catch the train up to Stockholm and visit my beloved friend. Another friend is coming up from Malmö so we are going to have a real girls weekend. How fun! Have a continuously good day everyone!

STRIPES & SUNLIGHT STRIPES & SUNLIGHT STRIPES & SUNLIGHTSTRIPES & SUNLIGHTSTRIPES & SUNLIGHT STRIPES & SUNLIGHT

STRIPES & SUNLIGHT STRIPES & SUNLIGHTSTRIPES & SUNLIGHT

Follow:
Share: