FOODIE – BOWLS OF GOODNESS

BOWLS OF GOODNESSThe taste of a goodness in a bowl? Who doesn’t want something like that? Check out 3 recipes for free!

FOODIE-BOWLS OF GOODNESS

Den senaste tiden är jag lite hooked på vegansk, fräsch – mat. Även kokböcker tycker jag är roligt att köpa (man har verkligen perioder för allt i livet). Jag fick hem denna bok från Livsenergi igår och sitter nu och bläddrar i den. Den får mig att genast vilja springa till affären och handla massa ingredienser och bara sätta igång och laga. Jag tänkte för en gångs skull inte bara lägga upp en bild på själva omslaget utan faktiskt dela med mig av ett par recept som jag blev sugen på att göra. Blev ni sugna på något utav recepten nedan?

Recently, I am hooked on vegan & fresh food. Even cookbooks I think are fun to buy (you really have periods for everything in life). I got this book from Livsenergi yesterday and I am now sitting and browsing thru it. It makes me immediately want to run to the store and shop lots of ingredients and just get started. I once only uploading a picture of the cover itself, but today I am sharing a few recipes that I want to do. Would you like to try some of the recipes below?

BOWLS OF GOODNESS BOWLS OF GOODNESS BOWLS OF GOODNESS

Follow:
Share: