MY FIRST APPEARANCE ON A YOUTUBE CHANNEL

MY FIRST APPEARANCE ON A YOUTUBE CHANNEL

I have been a guest on my husbands YouTube channel. Have you seen it yet? If not, check this post out.

MY FIRST APPEARANCE ON A YOUTUBE CHANNEL

“Älskling, imorgon ska du gästa min YouTube och prata om din syn om hur män klär sig”. Kul, tänkte jag! Sedan kom jag och tänka på, men jag har aldrig suttit framför en kamera bara sådär och pratat till den. Hehe. Om man känner mig väl så kan man se att jag glömmer bort kameran efter ett tag och flackar med blicken. Det kan man inte göra med tanke på att kameran registrerar allt, varenda detalj. Det var dock väldigt lärorikt och jag vet att det kommer bli bättre nästa gång. Sedan var min man väldigt duktig på att prata och fylla ut och inflika, men han är lite mer än van vid det här laget. 

“Sweetheart, tomorrow you will guest my YouTube channel and talk about your view of how men get dressed.” Fun, I thought! Then it came to my mind, but I have never sat in front of a camera just like that and talked to it. Hehe. If you know me well then you can see that I forget the camera after a while and lost the focus with my eyes. You can not do that because the camera records everything, every detail. However, it was very instructive and I know it will be better next time. My husband was very good at talking and filling out if needed, but he’s a little more used to it then me of course.

MY FIRST APPEARANCE ON A YOUTUBE CHANNEL

YouTube – Mr & Mrs Grono

Nedan finner ni klippet som finns på min mans YouTube kanal. Observera att vi pratar på polska så det är bara mina polska följare som kommer att förstå vad vi säger. Men för er andra som bara vill titta är ni också välkomna såklart! Vad tycker ni om min debut? Är den OK? Har ni några konkreta tips om eventuella förbättringar? Om ni har en YouTube kanal kan ni väl klistra in en länk i kommentarerna nedan så att jag får kika lite hur ni gör. Ha en fortsatt trevlig söndag! 

Below you can find the video on my husband’s YouTube channel. Please note that we are speaking in Polish so it’s only my Polish followers who will understand what we are saying. But for those who just want to watch you are welcome too! What do you think about my debut? Is it okay? Do you have any concrete tips about any improvements? If you have a YouTube channel, please paste a link in the comments section below so I can have a look at how you do it. Have a nice Sunday!

Follow:
Share: