TODAY’S MOOD & THE WEEKS BEST

mrs grono

Today’s mood & the weeks best. It’s Sunday and the week is almost over. The time flies by too fast. The week is however not over, time for birthday celebration.

TODAY’S MOOD & THE WEEKS BEST

(This post contains adlinks)
Söndag igen, tycker veckorna går alldeles för fort. Är det någon som delar samma känsla med mig? Det är 12 mars imorgon liksom, mitten av mars. Snart är det april och våren är runt hörnet. Det gäller verkligen att ta tillvara på dagarna känner jag. Jag tänkte köra en kort lista nedan som på något sätt kommer sammanfatta veckan och dagens att göra. Om det är något som ni vill se mer av, lämna gärna en kommentar här nedan.
Ovan blus kan ni hitta här, hos Gina Tricot .

Sunday again, the weeks runs by way too fast. Does anyone share the same feeling with me? It’s March 12 tomorrow as well, mid March. Soon it is April and spring is around the corner. One really needs to taking advantage of the days so you don’t miss out on anything. I am going to run a short list below which somehow summarizes my week and today’s to do’s. If this is something you want to see more of, please leave a comment below.
Above blouse you can find here, at Gina Tricot.fethers

RIGHT NOW

Klockan är 09:45 och jag sitter just nu och dricker min andra kopp kaffe samtidigt som jag sneglar på nyhetsmorgon. I samma veva sitter jag och skriver detta inlägg. Vad tycker ni om ovan blom-arrangemang som jag skapade tillsammans med floristen? Älskar fjädern!

The time is 9:45 am and I’m sitting right now and drinking my second cup of coffee while I’m watching the morning news. At the same time I am writing this post. What do you think about above flower-arrangement that I created with the florist? I love the feather! 

IN A MOMENT

Så fort jag är klar med detta inlägg ska jag hoppa in i duschen. Därefter ska jag förbereda mig inför kalaset vid 16:00, då min brors fästmö fyller 25år. Det kommer bli massor av mys med lille brorsonen och en hel del tårta ätande. Mums.

As soon as I finish this post, I’ll jump into the shower. After that, I will prepare for the birthday party at 16:00 since my brother’s fiancé is turning 25 years old. There will be a lot of cozy time with my little nephew and a lot of cake eating. Yum.

TODAY’S FEELING

Dagens känsla, glädje. Idag ska vår lilla familj samlas och umgås ihop. Det var ett bra tag sen och det är verkligen det bästa jag vet. Synd bara att min pappa jobbar så han kommer saknas. Fick för övrigt tulpaner från honom i veckan, hur fina? Interflora har superfina tulpan buketter om ni känner för att överraska någon lite extra.

Today’s feeling, joy. Today, our little family will gather and hang out together. It was a while ago since we did that and that’s really the best thing I know. Too bad that my dad is working so he will be missing. I did however get tulips from him this week, how beautiful are they? Interflora has beautiful bouquets with tulips if you would like to surprise someone a little bit extra.

tulips

WEEK’S BEST

Jag har uppnått mina träningspass denna veckan, vilket var 4. Förra veckan blir det enbart 3. Jag har umgåtts mycket med min familj och min man. Min man gav mig för övrigt en superfin bukett i veckan. Jag har även lättat på mitt hjärta och fått sagt det jag velat få sagt i ett par veckor nu. Ärlighet varar alltid längst hörni.

I have achieved my training session this week, which was 4. Last week it was only 3. I’ve spent a lot of time with my family and my husband. My husband also gave me a wonderful bouquet this week. I have also relieved my heart and have said what I wanted to say for a couple of weeks now. Honesty always lasts the longest guys.

flowers

Follow: