GET INSPIRED WITH ME #2

mrs grono get inspired

On Sundays I am scrolling a lot on the net, reading, listening and geting inspired. Today’s on my mind – spring outfits!

GET INSPIRED WITH ME #2

(This post contains adlinks)
Jag har alltid tyckt, “Åh vad tråkigt med söndagar!”. Detta enbart för att jag visste att det snart är måndag och det är dags att återgå till jobbet. Idag älskar jag söndagar, man förväntas inte göra något speciellt utan just precis det man känner för. Söndagar är en perfekt dag att inspireras, läsa och bara njuta av att vara. Jepp, jag märker att jag börjar bli äldre när jag uppskattar något så simpelt i mitt liv. Haha. Dagens söndag inspireras jag av vårkläder för jag börjar verkligen längta till våren (Ni kunde se en vår-outfit i mitt tidigare inlägg)Söta blusar, nätväskor, solglasögon och vita jeans. Så enkelt men samtidigt så chict!

Vad inspireras du av på en söndag?

GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT
GINA TRICOT

I have always thought, “Oh so boring with Sundays!”. This only because I knew it’s soon Monday and it’s time to go back to work. Today, I love Sundays, you are not expected to do anything special but just exactly what you want to do. Sunday’s are a perfect day to get inspired, read and just enjoy being. Yep, I notice that I’m getting older when I appreciate something so simple in my life. Haha. Today’s Sunday I’m getting inspired by spring clothes because I really start to longing for spring (You could see an spring outfit in my previous blogpost). Sweet blouses, net bags, sunglasses and white jeans. So simple but at the same time so chic!

What makes you inspired this Sunday?

Follow: