PANTS SOLUTION – TRY ONCE AND NEVER AGAIN!

PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN!

Pants solution – try once and never again! Have you heard about it? If not, you have to check this post out!

PANTS SOLUTION – TRY ONCE AND NEVER AGAIN!

(This post contains ads thru adlinks for Lindex.se)
Har ni samma problem som jag när det kommer till byxor? Jag blir alltid lika nervös när jag beställer hem ett par byxor från nätet, “kommer dem passa eller inte?”Jag har i tidigare inlägg nämnt att jag måste införskaffa mig ett par jeans då jag inte äger ett enda par. Personligen tycker jag att det är svårt att hitta ett par jeans som sitter sådär perfekt! Antingen är dem för långa, eller för stora i midjan eller så sitter dem inte perfekt kring höfterna och sätet. Jag har aktivt letat runt på olika hemsidor och till min förvåning är det väldigt många sidor som erbjuder en “denim-guide”. Allt för att hjälpa till att hitta dem perfekta jeansen. Jag fastnade för Lindex guide och hittade ett par byxor som jag är väldigt nöjd med.

Do you have the same problems as I have when it comes to pants? I’m always as nervous when I order a pair of pants from online, “Will they fit or not?”. I have mentioned in previous posts that I have to acquire a pair of jeans since I don’t own a single pair. Personally, I find it difficult to find a pair of jeans that are perfect! Either they are too long, or too big at the waist or they don’t fit perfectly around my hips and my back. I have actively searched around on different websites and to my surprise there are many pages that offer a “denim guide”. All to help find the perfect jeans. I found the Lindex guide and a pair of jeans that I am very pleased with.

PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN! PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN!

FIND YOUR FIT AND NEVER AGAIN

Lindex koncept går ut på att “hitta din passform och du behöver aldrig mer prova ett par igen”. Jag valde modellen TOVA the slim som är en passform med normalhög midja med en bekväm stretch. Jag längtar efter våren sjukt mycket och beställde ett par ljusa. Det känns som om våren kommer lite fortare då. Hehe. Vad föredrar ni mest, ljusa eller mörka jeans? 
Hela Lindexs denim sortiment är idag Better Denim, producerade på ett mer hållbart sätt. Det innebär att dem använder 85% mindre vatten, 70% mindre energi och 45% mindre kemikalier i sin denimproduktion. Hur bra?! 
Kika in i guiden och se om ni hittar ett par åt er själva. De har dessutom 20% rabatt på alla byxor och jeans, ni behöver bara ange koden byxor1808 i kassan.

Lindex’s concept is to “find your fit and you never need to try a pair again”. I chose the model TOVA the slim which is a fit with normal high waist with a comfortable stretch. I am longing for spring so much so I decided to go for a light pair. It feels like the spring will come faster then. Hehe. What do you prefer the most, light or dark jeans?
The entire Lindex denim range is today Better Denim, produced in a more sustainable manner. This means that they use 85% less water, 70% less energy and 45% less chemicals in their denim production. How good?!
Look into the guide and see if you find a pair for yourselves. They also have 20% discount on all pants and jeans, you only need to enter the code byxor808 at the checkout.

PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN! PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN! PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN! PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN! PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN!

I GOT ONE OF THE TRENDS

I mitt tidigare inlägg förra veckan skrev jag om de 5 hetaste trenderna i vår och sommar. En av dessa kunde jag bara inte låta bli att införskaffa. Jag lovar att dela med mig mer av den så fort snön försvinner, tills dess får ni en ledtråd som är väldigt lätt att knäcka. Hehe.

In my previous post last week, I wrote about the 5 hottest trends this spring and summer. One of these I just could not live without. I promise to share more of it as soon as the snow disappears, until then you get a clue that is very easy to crack. Hehe.

PANTS SOLUTION - TRY ONCE AND NEVER AGAIN!

Follow:
Share: