SNAPSHOTS FROM OUR HOME #2

It’s time to share some more snapshots from our home. This time, some details during the evening. 

SNAPSHOTS FROM OUR HOME #2

(This post contains adlinks)
Vårt hem består av mycket levande ljus, böcker samt fotografier. Mysfaktor är nummer ett i vårt hem. Då vi bor i en väldigt liten stad där man inte har någonstans att ta vägen på kvällarna så spenderar vi dessa kvällar hemma. Det är då extra viktigt för oss att ha den där mys- och hemmakänslan. Böcker är något vi har väldigt mycket av då min man älskar att läsa böcker. Jag är lite sämre på det där tyvärr. Däremot tycker vi båda om böcker och bokhyllor. I vårt framtida hem kommer vi vilja ha en hel inbyggd vägg med bara böcker. 
Hur ser det ut i era hem, har ni mycket fotografier, böcker och ljus omkring er? Ps. Ellos Home har 20% rabatt på alla sina möbler! In och kika om ni hittar något fint.

Our home consists of a lot of candles, books and photographs. The cozy factor is number one in our home. Since we live in a very small town where you don’t have anywhere to go in the evenings, we spend our evenings at home. It’s then extra important for us to have that cozy and home feeling. Books are something we have a lot of since my husband loves to read books. I’m a bit worse in that, unfortunately. On the other hand, we both like books and bookshelves. In our future home we want to have a whole built-in wall with only books.
How does it look like in your home, do you have a lot of photographs, books and candles around you? Ps. Ellos Home has 20% discount on all their furnitures! Go and check it out if you find something nice.

[shopr_shopthepost collection=”interior” size=”large”]

 

Follow:
Share: