ANNIVERSARY, FRIENDS & GOTHENBURG

mrs grono anniversary

ANNIVERSARY, FRIENDS & GOTHENBURG

Jag tänkte dela med mig lite av vad jag gjort i helgen, för er som inte följer mig på Instagram missar en hel del kan jag lova! Haha. Då jag har denna blogg som en samlingplats av allt jag gör i livet vill jag ibland bli lite mer privat här. Något som jag alltid kan gå tillbaka till och titta och minnas olika stunder i mitt liv.
I torsdags firade jag och min man 5 år tillsammans. Alltså 5 år sedan vi träffades för första gången i Stockholm. Då vi lägger lite extra krut på vår bröllopsdag istället valde vi att spendera denna dag hemma. Vi fixade iordning hemmagjord pizza och delade på en flaska rött. Lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. En riktigt mysig kväll.

I am going to share what I did this weekend, because anyone who does not follow me on Instagram misses a lot, I can promise you that! Haha. Since I have this blog as a gathering place of everything I do in life, I sometimes want to get a bit more private here. Something that I can always go back to and watch and remember different moments in my life.
On Thursday, me and my husband celebrated 5 years together. So 5 years ago we met for the first time in Stockholm. Since we put a little bit extra effort on our wedding day instead, we chose to spend this day at home. We made a homemade pizza and shared a bottle of red wine. Listened to music and talked about everything between heaven and earth. A really cozy evening.

mrs grono anniversary mrs grono anniversary mrs grono anniversary mrs grono anniversary mrs grono anniversary

GOTHENBURG

På lördags morgonen tog jag först tåg för att sedan byta till buss som skulle ta mig till Göteborg. Det var år och dar sedan jag var där! Anledningen till vistelsen var för att vi skulle fira min vän som fyllt 30. Det första vi gjorde när jag kom till Göteborg var att ta ett glas på ett urmysigt ställe, Hotell Pigalle. Dit måste ni gå om ni är i Göteborg någon gång!
Kvällen bestod av en riktigt lyckad hemmafest följt av ett grymt restaurangbesök, Made in China. Födelsedagsbarnet fick bland annat en riktigt fin blombukett av oss som jag bara var tvungen att fota. 
En kort men väldigt rolig helg i Göteborg. Fler getaways för min del framöver tack! Hoppas ni haft en minst lika rolig helg!
Ps. Mina glasögon (ange MRSGRONO för att få 10% rabatt) hittar ni här -> MVMT

On Saturday morning, I took the train and the bus that would take me to Gothenburg. It was years ago since I was there! The reason for the visit was because we were going to celebrate my friend who turned 30. The first thing we did when I got to Gothenburg was to have a glass in this cozy place, Hotel Pigalle. You must go there if you are in Gothenburg sometime! A lot of chit chat and catching up with my friend was well needed in this wonderful place.
The evening consisted of a really successful home party followed by an amazing restaurant visit, Made in China. The birthday child received a really nice flower bouquet from us, which I only had to photograph.
A short but very fun weekend in Gothenburg. More getaways for my part in the future thank you! Hope you enjoyed an equally enjoyable weekend!
Ps. If you like my sunnies (get 10% discount by typing MRSGRONO) you can find them here -> MVMT

mrsgrono göteborg mrsgrono göteborg mrsgrono göteborg mrsgrono göteborg mrsgrono göteborg

Follow: