RAW DENIM SHIRT

shirtonomy mrsgrono

RAW DENIM SHIRT

(This post contains adlinks) 
I ett tidigare inlägg nämnde jag för er att jag lagt min första beställning av en Made To Measure skjorta från Shirtonomy. Skjortan levererades innan jul och det är först nu jag har möjlighet att visa upp den. Skjortan är i rå-jeans och behöver tvättas 5-6 gånger innan den passar helt perfekt efter mina mått. Jag använder skjortan flitigt och jag har en känsla av att jag kommer att använda skjortan ännu mer i sommar. Till ett par ljusa jeans eller ljusa chinos kommer denna passa perfekt! Om ni är sugna på att köpa en skjorta som är enligt era mått kan ni enkelt göra det online. Klicka in er på Shirtonomy, skapa en profil och hämta 200kr i rabatt på ert första köp. Jag menar, hur coolt är det inte att ha en skjorta efter sina egna mått?
Nu ska jag hoppa på tåget till Göteborg! Ha en fantastisk helg!

In a previous post, I mentioned to you that I placed my first order of a Made To Measure shirt from Shirtonomy. My shirt was delivered before Christmas and it’s first now I have the opportunity to show it to you. This shirt is raw denim and it needs to be washed 5 times before it fits me perfectly. I use the shirt frequently and I feel that I will wear this shirt very often this summer. Imagine a pair of light jeans or bright chinos, the perfect outfit! If you want to buy a shirt that is sewn according to your measurements, you can easily do it online. Click on Shirtonomy, create a profile and get 200 SEK off your first purchase. I mean, how cool isn’t having a shirt according to your own dimensions?
It’s time for me to catch the train to Gothenburg! Have a great weekend!

shirtonomy mrsgrono shirtonomy mrsgrono shirtonomy mrsgrono

Follow: