ORANGE IS THE NEW BLACK

massimo dutti mrsgrono

ORANGE IS THE NEW BLACK

Det är måndag och det är en ny vecka. Denna vecka sätter bokslutsarbetet igång på riktigt och det innebär väldigt mycket jobb. Roligt på ett sätt men det kommer bli en hel del långa dagar. I övrigt kommer denna vecka bestå av träning och en liten trip till Göteborg i helgen. Hur ser er vecka ut? Jag har för övrigt gått och förälskat mig i senapsfärgen! Införskaffade mig denna kofta från Massimo Dutti innan jul och jag bär den en gång i veckan. Yes, så mycket gillar jag den. Har ni några favoritplagg som ni använder ofta?

It’s Monday and it’s a new week. This week, the closing of the financial statements is starting for real and it means a lot of work. Fun in a way but there will be long days. Otherwise this week will consist of training and a small trip to Gothenburg this weekend. How does your week look like? By the way, I’ve fallen in love with the mustard color! Bought myself this cardigan from Massimo Dutti before Christmas and I wear it once a week. Yes, I like it so much. Do you have any favorite items that you use often?

massimo dutti mrsgrono

massimo dutti mrsgrono

Follow:
Share: