PALM TREE & BANANA LEAVES

desenio.se

PALM TREE & BANANA LEAVES

Ett tag sen bad jag er om råd med val av posters -> här. Vi har nu bestämt oss! Sedan vi köpte soffan så har det varit riktigt tomt ovanför. En vit tråkig vägg. Jag fick nys på sidan desenio.se som har olika typer av posters och ramar. Föll omedelbart för dessa två. Som ni säkert vet är jag lite kär i det mörkgröna nuförtiden, speciellt växter, därav dessa motiv. Min man hängde upp dessa i fredags och hängde palmträdet upp och ned. Hehe. Mig stör det faktiskt inte och jag gillar det. Vad tycker ni? 

Some time ago I asked you for advice to help me choose a poster -> here. We have now decided! Since we bought the sofa it has been really empty above it. A white boring wall. I got curious about the desenio.se page that has different types of posters and frames. Fell immediately for these two. As you probably know, I’m a bit in love with the dark green nowadays, especially plants, hence these motives. My husband hung up these on Friday and hung the palm tree upside down. Hehe. It doesn’t really bother me and I like it. What do you think?

desenio.se desenio.se desenio.se desenio.se

Follow:
Share: