THE PERFECT SILK SCARF

Emma Fällman

THE PERFECT SILK SCARF

(This post contains adlinks) 
Jag satt på jobbet och jobbade med budget och bokslut då jag helt plötsligt kom och tänka på – scarf i silke! Hur jag lyckades göra denna koppling det vet jag inte, men jag måste ha en scarf i silke. Scarfs till våren är bara ett måste. Det var en aning populärt i våras och jag tror att trenden kommer hålla i sig i år. Jag är inte så mycket för trender egentligen då jag bär saker som jag personligen tycker är fint. Sedan kan man alltid inspireras av färger och mönster, men plaggen brukar ändå vara relativt enkla för min del. Tillbaks till scarfen. En silkes scarf kan du använda på många olika sätt, runt halsen, runt handleden eller på väskan. Jag kan också tänka mig att ha en silkes scarf i håret som en håraccessoar. Så himla fint! 
Äger ni en silkes scarf eller är det något som ni skulle kunna tänka er att bära?

I sat at work and worked with the budget and financial statements when suddenly it came to mind – a silk scarf! How I managed to make this connection I don’t know, but I have to have a silk scarf. Scarfs in the spring are a must. It was a bit popular last spring and I think the trend will last for this year as well. I’m not so much for trends really since I wear things that I personally like. You can always be inspired by colors and patterns, but the garments are still relatively simple for my part. Back to the scarf. A silk scarf can be used in many different ways, around the neck, around the wrist or on the bag. I can also think of wearing a silk scarf in my hair, like a hair accessory. So chic!
Do you own a silk scarf or is it something you could think of wearing?

Follow:
Share: