MY PERSONAL GOALS FOR 2018

Mrs Grono

MY PERSONAL GOALS FOR 2018

En bättre version av mig, leva livets liv och njuta av mitt sista år som “20-åring”. Det ska jag fokusera på 2018. Nyårslöften? Inte direkt. Jag nämnde det tidigare i höstas när jag fyllde 29 att jag ska njuta extra mycket innan jag startar mitt nästa kapitel i livet, med en 3:a framför. Ja, jag gör en big deal av det. Jag har trots allt alltid fyllt med en 2:a framför (det känns så iallafall). Haha. När jag blir mormor och sitter och kollar på en serie en söndagskväll vill jag minnas tillbaka och säga; “Mitt sista år innan 30, det var livet det”

En bättre version av mig? Man kan alltid bli bättre på något. I första hand tänker jag på stress, något som jag alltid haft lite för mycket av. Det har minskat från år till år och jag hoppas att den inte vänder i år, för det var nära 2017. Jag anser att det alltid finns något att jobba på.
När det kommer till leva livets liv, så vill jag hitta på minnesvärda saker. Att resa, bli bättre på att besöka vänner (då alla bor i olika städer) och bara göra det jag känner för, leva helt enkelt. Har ni några personliga mål som du strävar efter?

//A better version of me, live the life of life and enjoy my last year as “20-year-old”. This I will focus on 2018. New Year’s promise? Not directly. I mentioned it earlier this fall when I turned 29 that I should enjoy my life a little bit extra before starting my next chapter in life, with a third in front. Yes, I’ll make a big deal of it. In spite of everything, I’ve always turned with a number 2 in front (it feels like that at least). Haha. When I’m going to be a grandmother and watch series on a Sunday night, I want to remember back and say; “My last year before 30, that was life”.

A better version of me? You can always get better at something. First of all, I think of stress. That’s something I’ve always had a little bit too much of. It has minimized from year to year and I hope it does not turn back to me this year, because it was very close in 2017. There is always something to work on.
When it comes to living the life of life, I want to do memorable things. Traveling, getting better with visiting friends (since everyone lives in different cities) and just doing what feel to do, just live. Do you have any personal goals that you are striving for?

Follow:
Share: