2017 LAST WORKOUT

2017 LAST WORKOUT

Idag genomförde jag årets sista träning efter två veckors uppehåll. Ja ni hörde rätt, uppehåll i två veckor. Detta på grund av att jag fick en riktigt jobbig förkylning som höll i sig i en hel vecka. Sedan har vi haft jul och vi spenderade den som ni säkert vet i Warszawa. Det blir inte mycket träning då inte. Idag var det dock dags och efter två veckors uppehåll bad jag M (som är en PT) om att sätta ihop ett par övningar till mig. Det är viktigt att inte köra på med samma vikter som tidigare utan trappa ned och ta det lite lugnare. Vilket jag gjorde. Alla övningar som ni ser i videon upprepade jag 4 gånger. Varje övning körde jag 8-10 repetitioner. 
Ligger ni som jag lite efter med träningen nu när julen är förbi? Eller varför inte börja Nyårsafton med ett träningspass för att boosta er ämnesomsättning inför den goda Nyårsmiddagen? Testa dessa övningar!
PS! Om du gillar videos som ovan och vill se mer, lämna gärna en like på min lilla YouTube kanal!

Today, I completed the last training of the year after two weeks’ off. Yes, you heard it right, no training for two weeks. First I got a really bad cold that lasted for a whole week. Then we spend our Christmas as you probably already know in Warsaw. Not a lot of exercise then. Today, however, it was time and after two weeks’ off, I asked M (who is a PT) to put together a couple of exercises for me. It is important not to exercise on the same weight as before, step down and take it a bit calmer. Which I did. All the exercises you see in the video, repeat 4 times. Every exercise 8-10 repetitions.
Are you like me a little bit off with the training, now when Christmas is over? Or why not start New Year’s Eve with a workout to boost your metabolism before the delicious New Year’s Eve dinner? Try these exercises!
PS! If you like videos like above and want to see more, leave a thumb up on my little YouTube channel!

Follow:
Share: