WORKOUT OF THE DAY #6

WORKOUT OF THE DAY #6

Då var det dags att uppdatera er om mitt senaste träningspass som jag kört ett par gånger och som jag tycker är ett riktigt bra överkropps pass. När jag kör överkropp försöker jag att få med alla muskelpartier i en och samma träning. Med det menar jag; rygg, axlar, mage & armar. Jag brukar köra tre pass i veckan, ett benpass, ett överkropps pass och ett pass där jag inkluderar hela kroppen. På senare tid försöker jag få in lite mer promenader under dagarna och det är lättare sagt än gjort. Jag promenerar till och från jobbet (vilket i mitt fall inte alls är långt), jag står 5 av 8 timmar vid skrivbordet på jobbet och jag försöker att köra en powerwalk på löpbandet när jag väl är på gymmet. Mitt mål är att komma upp i 10 000 steg per dag. Jag håller för tillfället på att hitta en rutin för att uppnå mitt mål. Har ni några smarta tips?

It’s time to tell you about my latest workout that I ran a couple of times and I think it’s a really good upper body pass. As I work my upper body, I try to bring all muscle parts into the same workout. By that I mean; back, shoulders, ABS & arms. I usually workout three times a week, one leg workout, one upper body and a workout where I include the entire body. Recently, I try to get some more walks into my daily life and it’s easier said than done. I walk to and from work (which in my case is not far), I stand 5 of 8 hours by my desk at work and I try to include a powerwalk on the treadmill when I’m at the gym. My goal is to reach up to 10,000 steps a day. I am currently finding a routine to achieve my goal. Do you have any smart tips?

MY WORKOUT

A1: Lat pulldown supinated grip– 4×12 (18kg)
A2: Dumbell lateral raise – 4×10 (2 kg)
A3: Dumbell front raise – 4×10 (2kg)

Perform the whole circuit 4 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 

B1: Seated rows – 4×12 (18kg)
B2: Shoulder press – 4×12 (4kg)

Perform the whole circuit 4 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 

C1: Active plank; repeat: on yours elbows <-> stand on your hands – 30 sec (go straight to the next exercise)
C2: Hold your plank on your elbows – 30 sec

Perform the whole circuit 3 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 
Finish off with a powerwalk on the treadmill for 20min with an incline of 2.0. The last 5 min – jog (speed 9.0)!
Want to read more about my workouts? Check out the previous one’s here

[shopr_shopthepost collection=”fitness-clothes” size=”large” title=”GET MY WORKOUT CLOTHES HERE”]

Follow:
Share: