WE ARE ALMOST THERE

WE ARE ALMOST THERE

Vi börjar äntligen få till det i vårt vardagsrum, det börjar kännas mer och mer som hemma. I tidigare inlägg kunde ni läsa lite om de nya gardinerna till sovrummet samt till vardagsrummet. Ett nytt vitrinskåp införskaffade vi oss i fredags, en ny soffa beställdes i söndags och idag kikar jag på nya tavlor. Tavlorna ska hänga ovanför soffan och därför måste dem passa in under soffans färg. Föreställ er vårt vardagsrum såhär; vit vägg, en ko-matta på golvet samt en blå soffa i sammet (lovar att lägga upp bilder snart!).

We are closer to make our living room a living room, and it’s beginning to feel more and more like home. In previous post, you could read about the new curtains for our bedroom and the living room that we bought. We purchased a new glass cabinet last Friday, a new sofa was ordered on Sunday and today I’m looking at new paintings. The paintings should hang above the sofa and therefore they must fit under the sofa’s color. Imagine our living room like this; white wall, a cow mat on the floor and a blue sofa in velvet (promise to post pics soon!).

YOU HAVE TO HELP ME!

Jag hittade en fantastisk sida på nätet som heter desenio.se där det finns hundratals olika motiv att välja bland! Efter att ha scrollat igenom sidan i 10 min inser jag att jag aldrig kommer kunna välja. Finns så sjukt många snygga att välja bland! Två i rad, tre i rad, en hel tavelvägg, tavlor som hänger osymmetriskt, symmetriskt, ja ni hör ju själva. Alla motiv dessutom, bara det är en djungel. Därför vänder jag mig nu till er, ni måste hjälpa mig att välja vilken av nedan kombo tror ni skulle passa bäst in hos oss.

För att göra det så enkelt som möjligt så har ni 3 alternativ nedan; färg, antal tavlor samt motiv. Exempel 1: Färgen blå, tre tavlor på rad & blommor. Exempel 2: Färgen rosa, tavelvägg & en mix av allt. Jag tror ni förstår poängen vid det här laget. Om ni har andra idéer är jag mer än gärna öppen för dessa! Låt kreativiteten flöda!

I found a great site online called desenio.se where there are hundreds of different motives to choose from! After scrolling through the page for 10 min, I realize I’ll never be able to choose. There are so many amazing paintings to choose from! Two in a row, three in a row, a whole wall painting, paintings that hang unsymmetrically, symmetrically, yes, as you can see there are a lot to choose from. All the different motives in addition, it’s just a jungle. That’s why I’m turning to you now, you have to help me choose which of the combos you think would fit perfectly.

To make it as simple as possible, you have 3 options below; color, number of paintings and motives. Example 1: The color blue, three paintings in a row & flowers. Example 2: The color pink, a wall of paintings & a mix of everything. I think you understand the point at this time. If you have other ideas, I’m more than happy to hear these! Let the creativity flow!

 You can find the blue one here & the green one here


To the left here. Upper right corner here. Down to the right corner here

To the left here. The upper right corner here. Down to the right corner here.

 

Follow:
Share: