MALMÖ FOR ONE DAY

MALMÖ FOR ONE DAY

Igår besökte vi Malmö som ni säkert vet. Anledningen till besöket var att min man ville närvara på Malmö Menswear Trunk Show. För er som inte vet så är det ett event för män som är intresserade av klassisk herrmode. Trunk Show innebär att när en eller ett par enstaka tillverkare tar med sina produkter till en annan stad, för att visa upp dessa och eventuellt ta beställningar. Själva ordet ”Trunk” härstammar från att man transporterade sina varor i just väskor (trunks). Min första Trunk Show och jag måste säga att det var riktigt kul. Lite annorlunda men riktigt roligt! Tack för inbjudan Aleks!

Yesterday we visited Malmö as you probably know. The reason for the visit was that my husband wanted to attend Malmö Menswear Trunk Show. For those who do not know, it’s an event for men who are interested in classic men’s fashion. Trunk Show means that when one or a pair of single manufacturers bring their products to another city, to present them and possibly take orders. The word “trunk” derived from transporting their goods in just trunks. My first trunk show and I have to say it was really fun. A bit different but really fun! Thank you Aleks for inviting us! 

Me & Aleks wife

MY OWN DESIGNED SHIRT

Även om eventet var riktat mot män så lyckades jag lägga en beställning på en MTM (made to measure) skjorta hos shirtonomy.se. Killen från Shirtonomy som var där tog mina mått. Jag fick välja tyg, manschett, knappar och krage själv. Med hjälp av deras hemsida kunde jag därmed beställa min alldeles egna designade skjorta. Om 3-4 veckor är den här. Bästa av allt? Mina mått finns lagrade på hemsidan för kommande beställningar. Super smidigt att lägga en beställning framöver!

Even though the event was aimed for men, I managed to place an order on a MTM (made to measure) shirt at shirtonomy.se. The guy from Shirtonomy who was there took my measurements. I could choose the fabric, cuff, buttons and collar myself. With the help of their website, I was able to order my very own designer shirt. In 3-4 weeks it will be with me. Best of all? My measurements are stored on their website for future orders. Super easy to place an order in the future!

The life of a blogger.. Pictures & social media.

Follow: