WEARING: HOUNDSTOOTH JACKET

WEARING: HOUNDSTOOTH JACKET

I söndags bjöd Sverige på sol och fantastiskt väder. Jag och M begav oss till Komstad Kvarn som ligger precis utanför Sävsjö. Det är superfint där och det var en perfekt location för lite höstliga bilder. Man får verkligen ta till vara på när det är fint väder här i Sverige för det är tyvärr väldigt sällan. Jag fotade en annan höst-outfit till er för ca 1,5 vecka sedan -> se den här

This Sunday, Sweden gave us a sunny and amazing day. Me and M went to Komstad Kvarn, located just outside Sävsjö. It’s super nice there and it was a perfect location for some autumn pictures. You really have to take advantage of the weather when it’s here in Sweden because it is unfortunately very rare. I took some pictures in a different autumn outfit for you 1,5 week ago -> check it out here 

DETAILS

Detaljer detaljer detaljer. Jag fick höra att jag har ett bra öga för detaljer och det kära ni gjorde mig riktigt glad då jag aldrig tänkt på det tidigare! Det får aldrig vara “för mycket” på mina bilder, det ska vara simpelt men ändå inte för enkelt och absolut inte tråkigt. Det är riktigt kul att någon uppskattar mitt öga. Haha. Framförallt är det extra kul när ni talar om det för mig också. Vad tycker ni, har jag ett öga för detaljer? 

Jacket H&M, Shirt ELLOS, Scarf & pants H&M

Details details details. I was told that I have a good eye for details and that, my dear readers, made me really happy since I have never thought about it before! It can’t be “too much” on my pictures, it should be simple but not too easy and definitely not boring. It’s really fun that someone appreciates my eye. Haha. Above all, it’s extra fun when you say it to my face too. What do you think, do I have an eye for details?

ME & HIM

Äntligen ett kort på oss två! Det var så längesen vi tog ett par bilder tillsammans och i söndags lyckades vi göra det. Gillar ni resultatet? M passade även på att filma lite till sin YouTube kanal där han pratar om klassiskt herrmode. Jag blir alltid förvånad över hur lätt han har för att komma ihåg sina manuskript, läser det två gånger, sedan sitter det. 

Finally some pictures on us two! It was a long time since we took a couple of pictures together and this Sunday we managed to do so. Do you like the result? M was also recording for his YouTube channel where he is talking about classic men’s fashion. I am always amazed how easy he remembers his script, reading it twice, and he knows what to say.

Follow:
Share: