THREE DIFFERENT WAYS

THREE DIFFERENT WAYS

Idag vill jag visa er hur man kan använda gubb-byxorna på tre olika sätt. Det är mitt senaste tillskott i garderoben, ett par nya brallor. Det var på tiden då jag saknade ett par riktigt sköna att ha på mig till jobbet nu när kylan har kommit. Dessa var så pass sköna att jag funderar på att införskaffa mig ett par likadana i färgen svart. Hehe. Byxorna hittar ni här (adlink). Hur ska man kombinera övriga plagg till byxorna? Nedan (och ovan) ser ni mitt första förslag, en enkel skjorta. Ta vilken färg och modell du själv vill. Jag valde en enkel vit, casual skjorta som jag väljer att inte stoppa in i byxorna.
Why? Det ger en mer relaxed känsla. Vill ni ha en mer proppy stil, stoppa in den innanför byxorna.

Today I want to show you how to use the grandpa-pants in three different ways. It’s my latest addition to my wardrobe, a couple of new trousers. It was about time since I was lacking a pair of really nice one’s to wear to work now that the cold is here. These were so comfy that I’m considering acquiring a pair of similar ones in the color black. Hehe. You can find the trousers here (adlink).  How would you combine other garments with these pants? Below (and above) you’ll see my first suggestion, a simple shirt. Take what color and model you want. I chose a simple white, casual shirt that I choose not to put in my pants.
Why? It gives a more relaxed feeling. Are you looking for a more proppy style, put it inside your pants.

THE MUSTARD ONE

För att ge lite mer liv till outfiten ta på dig en färgglad överdel. Gärna en blus i ett härligt material, det ger dig en känsla av “lätthet” då byxorna är av lite tyngre och tjockare tyg. Jag är inte så mycket för färger men jag gillar senapsgul och vinröd, dessa två färger kommer jag använda när jag vill “tillsätta” lite färg till mina gubb-byxor. Just denna blus är från Gina och ni hittar den här och i mitt senaste outfit inlägg –> här

To give some more life to the outfit put on a colorful top. Preferably a blouse in a beautiful material, it gives you a sense of “ease” since the pants are of a heavier and thicker fabric. I’m not that much for colors but I like mustard yellow and wine red, these two colors I will use when I want to “add” some color to my grandpa-pants. This blouse is from Gina and you will find it here and in my latest outfit post –> here

THE FLOUNCED ONE

Sist men inte minst, koftan! Här kan ni leka med olika koftor, i olika färger och former. Var dock försiktig med mönster! Jag rekommenderar varken prickigt eller randigt eller för mycket mönster överhuvudtaget. Håll det simpelt, släng på ett par örhängen som utmärker sig om du vill gå wild & crazy. Jag valde en kofta med volanger som piffar upp och låter det hända något med min outfit. Let’s face it, volanger är så inne nu!
För att en kofta inte ska se så tråkig ut, stoppa in den innanför byxorna och lägg till ett bälte. Voila! Koftan hittar ni –> här (adlink)

Av dessa tre olika stilar, vilken är er favorit? Hade ni tänkt annorlunda på något sätt?

Last but not least, the cardigan! Here you can play with different cardigans, in different colors and shapes. Be careful, however, with patterns! I do not recommend either dotted or striped ones or too much pattern at all. Keep it simple, put on a pair of earrings that distinguish you if you want to go wild & crazy. I chose a cardigan with flounce that pimps up my outfit and lets something happen to it. Let’s face it, flounces is so in right now!
For a cardigan to not look so boring, put it inside your pants and add a belt. Voila! You’ll find the cardigan -> here (adlink)

Of these three different styles, which one is your favorite? Would you think differently in any way?

Follow:
Share: