ANOTHER ONE

ANOTHER ONE

Där var ännu en helg förbi. Tiden bara flyger iväg! Idag är det 9 oktober och det är typ snart jul. Haha. Oktober som ni säkert vet är en av mina bättre månader under året. Jag lovade mig själv på min födelsedag (förra veckan – se mer bilder HÄR) att jag skulle äta massa god mat och dricka en del prosecco. Jag tycker att jag håller mig väldigt bra till det. Helgen bestod av bara god, hemlagad mat och prosecco som min kära mor bjöd mig på i lördags. Mums. Jag avslutade helgen med att njuta av de vackra färgerna som finns utanför våra fönster samt ett träningspass. En lugn, matig helg med andra ord. Hoppas ni njöt av eran helg lika mycket som jag!

And there was another weekend over. Time just flies away! Today it’s October 9th and it’s kind of Christmas soon. Haha. October as you probably know is one of my better months of the year. I promised myself on my birthday (last week – see more pictures HERE) that I would eat lots of good food and drink a lot of prosecco. I think I’m very good at it. The weekend consisted of just good homemade food and prosecco that my dear mother invited me to share with her on Saturday. Yum. I finished the weekend enjoying the beautiful colors outside our windows and with a workout as well. A chill, foody weekend in other words. Hope you enjoyed your weekend as much as I did!

Follow:
Share: